Dinamo sa Zvezdom u Kupu možda u Vranju?

Predsednik i trener vranjskog superligaša Dinama Dragan Antić ulaže velike napore da utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom bude odigrana u Vranju na stadionu «Jumka».

- Činim sve što mogu da ubedim ljude iz Crvene zvezde da pristanu da meč u Kupu bude odigran u Vranju, mislim da bi to bio spektakl kome bi prisustvovalo pet do šest hiljada ljubitelja fudbala-, saopštio je novinarima Antić na konferenciji za medije povodom prvenstvenog duela Dinama sa kruševačkim Napretkom na stadionu pod Bagdalom.

Prvi čovek Dinama u svakodnevnom je kontaktu sa ljudima iz Crvene zvezde i gaji nadu da Vranjancima može priuštiti "fudbalski događaj decenije".

- Šteta je da Dinamovi navijači na meč sa Zvezdom u Kupu moraju da idu za Surdulicu, jer da se igra u Vranju, sve bi bilo drugačije, brojna publika, ambijent, motivi fudbalerima za izgaranje na terenu, događaj, pa ću zato uložiti celog sebe da prijatelje iz Zvezde ubedim da dođu u Vranje-, obećao je Dragan Antić.

Dinamo je voljom žreba u šesnaestini finala Kupa Srbije dobio najjačeg rivala, aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu koja je i učesnik grupne faze Lige šampiona Evrope.

- Posle 0:0 Zvezde sa Napolijem, verujem, kada bi bilo moguće, u Vranju bi 10.000 ljudi došlo da gleda utakmicu najbolejg srpskog tima sa Dinamom-, smatra Dragan Antić.

Datum odigravanja Kup utakmice između Crvene zvezde i Dinama još uvek nije određen, a Antić pomalo razmišlja o eventualnom ishodu.

- Razlika između nas i Zvezde ja jednaka razlici između Napolija i Zvezde, pa neka bude 0:0- , diskretno se našalio prvi čovek vranjskog Dinama Dragan Antić.

Najnovije vesti

Buki na muki »

Iako su vranjski naprednjaci ostvarili (neslućeno?) veliku pobedu na junskim izborima, uprkos istorijski maloj izlaznost...
ZutoCvece