Dinamo: Recko ostaje, Dimitrov odlazi

Članovi Skupštine FK Dinamo i Upravni odbor kluba ukazali su poverenje predsedniku i treneru Draganu Antiću Recku i poverili mu da vodi Vranjance u Prvoj ligi, saznaju InfoVranjske iz izvora u samom Dinamu.

- U ponedeljak 27. maja, dan kasnije od ispadanja kluba iz Super lige posle revanš meča baraža sa Inđijom, održan je zajednički sastanak članova Skupštine, Upravnog odbora i fudbalera na kome je više od jednog sata iza zatvorenih vrata razmatrana situacija u klubu i odlučeno da Antić i dalje vodi Vranjance -, saopštava sagovornik InfoVranjskih iz Dinama.

Po njegovim rečima, na sastanku je razgovarano i o daljim koracima kluba.

- Odlučeno je da Dinamo i dalje opstaje na čelu sa Antićem i nastavlja prvoligašku borbu, uz uverenje da može da se vrati u najviši rang -, ističe sagovornik InfoVranjskih.

Na kraju, zaključeno je da Dinamo u narednom periodu dovede nekoliko pojačanja, jer su golman Nikola Lakić, štoper Danijel Gašić i napadač Željko Dimitrov najavili da napuštaju klub.

Komentari

I pored svih gluposti i štete koje pravi on ostaje,SRAM te bilo da imaš malo obraza ti bi otišao ali 500 000 hiljade se ne napuštaju ti si jedna pijavica i BRUKA za grad

Ako Recko ode kao Boske i Nikolić da navija za Radnik u Surdulici....šta će ostati od sporta u Vranju???

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece