Dinamo prvo sa Makedoncima

Vranjski prvoligaš Dinamo zakazao je na pripremama u Ohridu tri kontrolna meča sa rivalima iz Makedonije i Srbije, saznaju InfoVranjske iz izvora u vranjskom prvoligašu.

Prvi susret za proveru forme ekipe i pojedinaca Dinamo će imati sa timom Tikveša iz makedonskog grada Kavadarci, koji je član Druge fudbalske lige Makedonije, 20. jula u 17 sati.

Dan kasnije uslediće provera na meču sa Pobedom iz Prilepa koja je takođe makedonski drugoligaš, a 24. jula Vranjance očekuje kontrolna utakmica sa prvoligašem Trajalom iz Kruševca.

Predsednik Dinama Dragan Antić zadovoljan je uslovima za pripreme u najvećem makedonskom letovalištu.

- Uslovi za treninge su fantastični, na nama je da to iskoristimo i što bolje se pripremimo za start u narednoj sezoni u Prvoj ligi, a cilj nam je da se ekipa što pre uigra i novajlije što bolje uklope u naš sistem igre - istakao je Antić.

Ekspedicija Dinama se u popodnevnim satima 24. jula vraća iz Ohrida u Vranje, gde ekipu 27. jula očekuje generalna proba na stadionu «Jumka» sa Radničkim iz Pirota.

Prvenstvena sezona u Prvoj ligi počinje 3. avgusta, kada Dinamo u Vranju dočekuje ekipu Smedereva, a nedelju dana kasnije u drugom kolu Vranjanci su takođe domaćini timu OFK Bačke iz Bačke Palanke.

S. K.

Najnovije vesti

ZutoCvece