Dinamo počeo pripreme, najavljen napad na Super ligu (FOTO)

Fudbalski klub Dinamo iz Vranja, član Prve lige Srbije, počeo je danas pripreme za sezonu 2017/2018, u kojoj je cilj plasman u Super ligu.

Na konferenciji za medije, predsednik i šef stručnog štaba Dinama Dragan Antić najavio je da će predstojeća sezona biti najbolja u istoriji Dinama.

„Imamo problem sa gradskim rukovodstvom u vezi sa finansiranjem kluba, ali mislim da će se na kraju sve završiti na najbolji mogući način i da će Vranje najzad dobiti superligaša.

Ovaj grad zaslužuje ekipu u elitnom rangu takmičenja.

Pripreme počinjemo na vreme i mislim da imamo kapacitet da napadnemo prvo mesto i plasman u najviši rang“, rekao je Antić.

On j dodao da je igrački kadar ostao 90 odsto isti u odnosu na prošlu sezonu.

„Klub su napustili Željko Dimitrov, Nikola Jovanović, Nikola Mitić i još neki igrači kojima sam se zahvalio jer nisu ispunili uslove da nastupaju za vranjski klub.

Za sada imamo tri nova igrača, a do kraja nedelje ćemo kompletirati tim.

U subotu putujemo u Pohorje, u Sloveniju gde ćemo boraviti 10 do 15 dana.

Tamo ćemo odigrati tri pripremne utakice sa Unionom iz Berlina, rumunskim osvajačem Kupa i jednim mađarskim provoligašem.

Posle toga imamo dve opcije, ili odlazimo u Slovačku, gde bismo odigrali još dve prijateljske utakmice, ili se vraćamo i odlazimo na pripreme na Vlasinu“, izjavio je Antić.

Sportski direktor Marko Antić napomenuo je da svi u klubu žele plasman u viši rang takmičenja i da su svi spremni da pruže maksimum.

„Uz dobre pripreme i igrački kadar koji imamo, naš cilj koji nimalo nije lak, ali je ostvariv i učinićemo ve da se plasiramo u Super ligu“, rekao je Marko Antić.

Šampionat Prve fudbalske lige Srbije počinje sredinom avgusta.

I.V.

Najnovije vesti

DSS: Planinarski dom u KOLAPSU »

Gradski odbor DSS-a oglasio se saopštenjem za javnost povodom dešavanja vezana za Besnu Kobilu. Portal InfoVranjske.rs p...
ZutoCvece