Dinamo počeo pripreme

Fudbalski klub Dinamo iz Vranja u utorak 9. januara i zvanično je započeo pripreme za prolećni deo sezone, u kojoj je cilj, kako je najavljeno, plasman u Super ligu.

- Nadam se da ćemo nastaviti tamo gde smo stali. Ubeđen sam da ove godine Dinamo ulazi u elitni rang takmičenja. Dokazali smo da smo ekipa koja igra najbolji fudbal – ocenio je Dragan Antić, trener Dinama.

Antić je nagovestio da će iskoristiti zimski prelazni rok za dovođenje novih igrača, u to štopera, špica i levo krilo.

- Već smo doveli nekoliko novih igrača, u pitanju su desni bek Miloš Mijokov, braća Milan i Predrag Petošević, i levi bek Nikola Vukajlović, koji je bio na pozajmici u Dobanovcima. Želimo da dovedemo kvalitetne igrače, koji mogu da igraju Super ligu – rekao je Antić.

U sklopu priprema, fudbaleri Dinama će već  20. januara odigrati kontrolnu utakmicu sa Radničkim iz Niša, a 2. februara očekuje ih putovanje u Antaliju, gde planiraju da odigraju što veći broj prijateljskih mečeva, kako bi se što bolje spremili za nastavak takmičenja.

- Idemo tamo zato što ovde nemamo nikakve uslove za rad. Do kraja januara, treniraćemo u Surdulici, tačnije u Belom Polju, gde postoji veštačka trava. Grad je obećao da će nam pomoći, verujem da je svakom u interesu da Dinamo postane superligaš – istakao je strateg vranjskog prvoligaša.

Fudbaler Aleksandar Stojković dodao je da je cilj kluba da zadrži prvo mesto na tabeli.

- Naporno smo trenirali i radili kako bi postigli takav rezultat. Ovaj klub sigurno zaslužuje Super ligu, i mi ćemo se potruditi da u narednih šest meseci to i ostvarimo – kaže Stanković.

DINAMO doveo četiri POJAČANJA

Najnovije vesti

Boske na Pegazu »

Nedugo pošto su se pojavile glasine da je Dragan Stevanović Boske kandidat za ministra privrede ili turizma, stigao je h...
ZutoCvece