DINAMO pao, AMBIJENT daleko iznad igre

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u sredu u Vranju Dinamo sa 2:0, poluvreme 1.0 i plasirali se u osminu finala Kupa Srbije.

Pred više od 4.000 gledalaca na stadionu «Jumka», strelci za crveno-bele bili su Stoiljković u 14. i Joveljić u 61. minutu.

Dinamo se časno borio i pružio dobar otpor kvalitetnijem sastavu Zvezde, posebno u prvom delu utakmice, ali je u nastavku Zvezda dominirala i tada se uglavnom igralo na polovini Dinama.

I Dinamo i Crvena zvezda pružili su šansu na ovom meču fudbalerima sa manjom minutažom, pa je zato, ali i zbog umora i povreda, publika u Vranju propustila priliku da vidi Savića, Rodića, Stojkovića, Bena, Boaćija, Krstičića, Borjana, Jovančića i Degeneka.

Ambijent na prepunom stadionu «Jumka» ostaće upamćen ne samo po broju posetilaca, već i po navijanju «delija» koji tokom celog meča nisu prestajali sa podrškom svojim ljubimcima, dok je domaća publika, iako brojnija, bila poprilično pozorišna i bez tradicionalnog temperamenta.

Prema očekivanju, u loži stadiona nije bilo gradonačelnika Slobodana Milenkovića i gradskog većnika za sport Nenada Đorđevića.

- Dinamo je bio domaćin za čistu desetku i svima nam pokazao kakvi treba da budemo - rekao je posle utakmice trener zvezde Vladan Milojević.

Radimo Jovanović, koji je vodio Dinamo sa klupe kao pomoćni trener, dok je Dragan Antić Recko meč posmatrao sa tribina, rekao je da su neki mladi igrači iskoristili ukazanu priliku, a neki ne, ali da je zadovoljan svime što je pokazano.

S. Kostić

Komentari

Sto znaju seljqcine donjovranjske ko je zvezda pa da jos plati kartu to do skoro od preko reku nije izaslo iz donje vranje pusto gi ime ostalo

Kažite na donjovranjske ale da je 6000 ljudi bilo na utakmicu. Oni sve uništiše, Recko kralju Vranjanci vole sport, vole fudbal, vole Dinamo. Da sr namava bagra iz opštinu, Neši dom da si ideš koze da čuvaš. Gonzi kad dođe da pije mleko kozje, da mu povrne dušu, utepa ga brlja donjovranjska.

U sve novine pise kako je bio lep ambijent i Dinamo ispao najbolji domacin. Njihov trener kaze da sluzimo za primer. E tako se pravi dobra reklama za grad. znamo svi zahvaljujuci koga je ovo sve ovako ispalo... samo jedno pitanje za gradonacelnika i vecnika za sport... DALI STE VI URADILI NESTO SLICNO ZA OVAJ GRAD ?

Recko,seljacino,sina od gradonacelnika,dete,od 10 godina,koji je navijač strastveni i dinama i zvezde,nisi pustio na stadion iako je redovno kupio kartu kod mande,kretenu neopevani,nisi prodao sve karte pa si i deci naplaćivao pred utakmicu.

J... te gradonacelnik

Najnovije vesti

ZutoCvece