Dinamo bez uspeha tražio PREKID PRVENSTVA

FK Dinamo poslao je dopis FSS-u sa zahtevom da se prekine ovogodišne prvenstvo u Prvoj čigi Srbije i odmah dobio negativan odgovor.

Ovo je saopštio šef struke u Dinamu Dragan Antić Recko.

- Zatražili smo prekid prvenstva jer Dinamo nije u mogućnosti finansijski da podnese neophodne troškove, niti da obezbedi distancirani smeštaj za svoje fudbalere koji nisu iz Vranja, a koji čine kostur naše ekipe - kaže Antić.

Antić nije zadovoljan saznanjem da FSS ide na nastavak prvenstva, i to bez plej ofa i plej auta.

- Uvek sam bio pristalica sportske varijante. Ako već mora da se nastavi, treba da igramo još 11 mečeva, četiri redovna prvenstvena kola, i sedam kola plej ofa ili plej auta. Smatram da je sve sem ovakve varijante nelegalno - kaže Antić.

On na kraju napominje da sa strahom iščekuje sednicu IO FSS-a za hitna pitanja koja će biti oržana u sredu 6. maja, i na kojoj će biti doneta konačna odluka o ovogodišnjem šampionatu u dva najviša fudbalska ranga u Srbiji.

S. Kostić

Komentari

Dosta mi je vise kukanja,hvalisanja davanja para iz svog dzepa. Ako ne moze da vodi klub neka kaze, neka da drugome, neka ga ugasi, a ne samo da kuka i optuzuje druge a jedino on pametan u drzavu.

Nikad svoje pare Recko nije klubu dao

Kad bi znao na koju stolicu sedis mozda bi te i poslusali....

Najnovije vesti

BEV doneo Evropu u Vranje »

Članovi udruženja BEV u subotu u centru grada postavili su ulične biblioteke.Iz udruženja kažu da su na ovaj način pokuš...
ZutoCvece