Dimitrijević ponovo koordinator u ZC Vranje: Da se ne lažemo, NIJE DOBRO

Doktor Nebojša Dimitrijević, upravnik leskovačke Bolnice ponovo je, po treći put, postavljen za koordinatora vranjskog Zdravstvenog centra.

On je u sredu ujutru u izjavi za VOM potvrdio ovu informaciju i rekao da je iz Ministarstva zdravstva imenovan i da je pred njim još jednom težak zadatak.

- Već par dana sam na ovom zadatku. Hoću da verujem da će se situacija rešiti i da može da se prevaziđe ova situacija, koja da se ne lažemo nije dobra. Ja ću iskustvo u organizaciji leskovačke kovid bolnice koja je dobila sve pohvale za organizaciju preneti kolegama u Vranju – rekao je Dimitrijević za VOM.

Ovaj lekar iz Leskovca nije prvi put u Vranju.

On je još u dva navrata bio zadužen za gašene požara u Vranju – i kad je imenovan za direktora imenovan doktor Dragan Veličković, ali i kada je on zamenjen Ljiljanom Antić.

SSB

Komentari

Nebojšo Ljubiću jesi li počeo da sklanjaš račune ZC Vranje od 2020 godine.

Gde će da skloni to već otišlo u Više tužilaštvo u Niš a nešto i u Privredni Sud u Leskovac.Pisani tragovi postoje.Državni organi znaju gde da ih i od koga traže.Ljubiću izgleda da si ovih dana Džabe Krečio po finansijsku službu

Hahahahaa
Ko sve radi ovde pa cudo je sto smo zivi

Čovek koji je zbog zloupotrebe sluzbenog polozaja, kao direktor bolnice u Leskovcu, prvostepeno osudjen na 5 meseci zatvora i godinu dana zabrane rada u struci i vršenja dužnosti direktora, dolazi da rešava probleme u našem ZC. Da li ste bre vi više normalni?! Dokle bre više?!

Ovaj je vec bio nista nije uradio
SMENA KVAZI DIREKTORKE LJILJANE ANTIC resava problem Vranjskog zdravstva to je jedino resenje drugo ne postoji

Mogao bi da im prenese iskustvo u maiverzacijama sa javnim nabavkama zbog koje je osuđen na kaznu zatvora. Ali bez brige, kakvo nam je zdravstvo i Ministar, takav i koordinator! Postaviti hitno Jutku za zamenika koordinatora kad bude izašao iz zatvora. Sa njegovim bogatim iskustvom ZC Vranje ima da procveta!

Smena direktorske budale!
Cesljanje finasijske sluzbe.
Ispitati rad pravne sluzbe.
Pogledati javne nabavke.

Jedino ako nam pokloni novac..

Lele Ljubicu pa ovaj će ti uzme procenat za tebe neće ima nista

Ima za Ljubića ima još i rekao pansion u Cara Dušana.Još nije razdužio posteljinu i krevet od prošli put.A zbog njega neke persone što su učinile Krivično delo u Pomaganju i njih čeka Apartman u Cara Dušana tu im je preko puta u komšiluk.

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece