DIMITRIJEVIĆ novi direktor KOMRADA?

Novi direkor „Komrada“, ako se dogodi planirana smena sadašnjeg, Momira Stoiljkovića, biće Zoran Dimitrijević iz „Simpa“, saznaju Info Vranjske.

Iako je izgledalo da će Stoiljković ostati na funkciji koju zauzima, nova dešavanja pokazuju da će on ipak biti smenjen, i to po volji stranke čiji je potpredsednik.

Pretpostavljalo se da je pik na njegovo mesto (i milione u kasi preduzeća) bacio direktor „Vodovoda“ Goran Đorđević, ali najnovije informacije kažu da je na delu ponovo „Simpova“ linija.

Dimitrijević je, naime, dugogodišnji čelnik „Simpa“, direktor na više mesta u toj firmi, a pre svega one na Vlasini, čovek zadatka, što bi se reklo.

Ali, Dimitrijević je i dugo godina bio i bitan šraf SPS-a, čovek od poverenja Zorana Antića, član Izvršnog odbora, odbornik...

Po prelasku u SNS važio je za glavnog favorita za mesto direktora „Parking servisa“, ali do toga nije došlo, pa je sada, čini se, konačno stiglo i njegovo vreme i prava šansa koju on neće propustiti.

Ali, neka prođe vikend, pa će stvari biti jasnije, mada je jasno, čak i laicima, da se ovo najnovije zamešateljstvo u SNS-u neće mirno završiti, ma kakav kraj da ima.

SSB

Komentari

Pa taj kadar je cuvao na Vlasinu ovce od Dragana Tomica kad su mu izumrle od gladi.Tako ce prodjev i radnici komrada.Bravo za KONOBARA I POTRCKA BULATOVICA.

Strasno.Zorane Anticu kakav si kadar iskolovao.ovo nije normalno.Ziveo SPS.

Ta funkcija bi najvise odgovarala na djosu gomce.A mogo bi i on da si podje sa ganci na istovar.Ne drugo.Nego.. kad istovarav smece pa domacini sipnev rakijicu.Jednu ovde,drugu onde eto gu kilajka.Aj ziveli kozderu.

Ima da cveta čim dolazi Simpo kadar e moj Bulatoviću!!!

Sramota i greota što mi direktora smeniste sad će Simpovci da nas oprave.Poslaniče Bulatoviću šta učini sinko izbori izgubi.

Ovo je bruka ja znam šta je simpo greška buki žimi ti što si mošu smenio

Epa nema krasnog čoveka oteraste sramota Slavišo vi Banjčani samo mislite na svoj džep.Simpo jela sam ga lebac taj

Čika Mošo trebase da me zaposliš da vidiš dali bi te neko dirao i smenio

Simpo ovo Buki nije dobro jer Moša je direktor i čovek domacin.

Znam čika mošu dugo godina i to je jedan divan čovek.Ali politaka je čudo.

SNS IZGUBIO KOMPAS JA KAO SINDIKALKA JUMKA SAM ZABRINUTA.POZDRAV ZA MOG DIREKTORA.OD BRANKICE ZLATKOVIĆ LJUBIM TE BANE!!!

ma nije bitno ko je direktor, bitno je da nam grad bude cist i da mi sami povedemo racuna da je grad NAS i da volimo to sto imamo.

Ovaj ce vi opravi

Ovaj sljam od coveka direktor Komrada? Dakle, Vranje je postala selendra sopska definitivno.

Strucnjak kao Disic opravise Simpo sad ce oprave i Komrad
Dovedite Disicevu lutku da cisti pistolji u Komrad i sve ce bude u redu
Ovaj koga opravi opravija je
Pa on ne znaje da li posja ili je dosja
Na njega mu jos nesu javili da Tomic neje vise u Simpo
Ovaj zadnji razgovor je vodio sa ovce a za bolje i neje

Direktore Moki puno pozdrava i nedaj se a će vidiš kako će Bulatavić Slaviša na izbori da prodje.Sad tek vidim kakav je čovek.Dok sam ja uz Vučića bio on je bio u krimi.organizaciju G17+ sad on tu nešto patriota itd,itd.Buki ideš u zaborav za godinu dana.Pozdrav za direktora Moša.Djoša gomce samo drpa.

Ovaj je drugar na Gorana NIkolica Seju kalaca zajedno su uvek u kafanu ovaj Dimitrijevic je izneo tone dunjovacu sa Vlasine. Covek je prevejana lopurda...ima Goge da zaposljava Hancani a Buki Banjcani.
Vranjanci BOJKOTOVACEMO IH SADA DA RAZBUCAMO BAGRU HANSKU SIMPOVSKU SURDULICKU I G 17
Ovo je isplanirano unapred oce bu;va da drpa
bulco sad si gotov

Niste i pravu
Gospodin Dimitrijevic je obrazovan covek, poliglota
On govori memisti jezik koji je naučio sa ovce na Vlasinu ali kako gi je sve pogubija sad razovara sa Seju
AKO NAM JE VRANJANCI NEKA NAS TOVARE HANCANI, SURDULICANI I BANJCANI

Sigurno su risili da zatvore Komrad, pa ovog gde postave posle njega sigurno se zatvara Simpo -Dekorativa , Simpo-Vlasina ,sad je iygleda na red Komrad.

Pozdrav za Mošu, ovo je strašno šta rade pojedinci konobar boske,žljeban i krivoustan Bulča Bulatović koji su umislili da je Vranje njihovo, al će dodjev izbori za godinu dana pa kad gi smenimo da gi se lepo sudi........

Najnovije vesti

Gde će BOSKE, posle svega? »

Dragan Stevanović Boske, dosadašnji državni sekretar i vođa surdulučkih naprednjaka, pao je u nemilost vrha stranke, i t...
ZutoCvece