DETALJI PUCNJAVE: Sve se dešavalo u kafani KOD MRGE, pištolj slučajno opalio

Osnovno javno tužulaštvo u Vranju, odgovarajući na zahtev za pristup informacijama od javnog značaja, otkrilo je više detalja pucnjave koja se dogodila u Vranju u ponedeljak uveče.

Prema ovim infrmacijama, mesto događanja je kafana “Kod Mrge“ u Vranju, u ulici Filipa Filipovića, odakle je u ponedeljak oko 20 časova policiji prijavljena pucnjava.

- I. B. iz Vranja u alkoholisanom stanju, prišao je policijskom službeniku I.S. iz Vranja, zagrlio ga i neprimetno mu iz futrole izvukao službeni pištolj, isti repetirao i u trenutku dok je pištolj stavljao za svoj pojas u predelu prednje strane stomaka pištolj je opalio te je I.B. zadobio laku telesnu povredu u vidu okrznuća u predelu stomaka ispod pupka - kaže se u odgovoru na Zahtev koji je potpisala v.f. Osnovnog javnog tužioca Milica Petković.

Prema ovom odgovoru, policija je izvršila uviđaj lica mesta, obavila razgovor sa svedocima - očevicima događaja i naloženo je podnošenje krivične prijave protiv I.B. zbog krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti iz čl.278.st.5. u vezi st.4. i 1. KZ.

SSB

Komentari

Sreca sto je policajca zagrlio, da je zensko bilo ne bi bila laksa pivreda ispod stomaka.

Sto samo inicijale stavljate dajte pune informacije kad vec pisete kolko znam inicijali se stavljaju kad su maloletna lica u pitanju ovde opasno dismri nesto

Nisu Vam dzaba ugasili stampu, postali ste kao 3 oko.

U ovu izjavu o slucajnosti i ne primecenom vadjenju pistolja iz fotrole ne verujete ni vi sami koji ste pisali u tuzilastvu a kamo li i jedan gradjanin...
Sramota je kakve gluposti vi pisete tj saljete informacije u javnost.Dal je moguce skolovanom policajcu predstavniku zakona da tek tako vade pistolj a da ga ne oseti.
Haha drama od Laz za 2020.

Najnovije vesti

Vanredne mere i u Bujanovcu »

Krizni štab opštine Bujanopvac uveo je vanrednu situaciju u toj opštini zbog širenja epidemije korona virusa.Bujanovac j...
ZutoCvece