Desnica razara JS širom okruga

Srpska desnica zaokružila je u sredu formiranje stranačkih organa u Pčinjskom okrugu, formiranajem odbora u Preševu i Bujanovcu.

Izbornoj skupštini Desnice u Preševu prisustvovalo je oko 50 delegata, za predsednika novoosnovanog odbora izabran je Bojan Filipović, a za njegovog zamenika Zvonko Stamenković.

Dva sata kasnije u Bujanovcu izabran je i odbor Desnice za to mesto.

U prisustvu šefa SD-a Miše Vacića za predsednika novog odbora izabran je Zarije Mitić a za potpredsednika Milan Jovanović.

Zanimljivo je da desnica širom okruga direktno radi na urušavanju Jedinstvene Srbije (JS) Dagana Markovića Palme.

Prema navodima sa terena, u Preševu je čitav odbor JS-a prešao u Desnicu, dok je u Bujanovcu to učinila većina članova Palmine stranke.

Doda li se tome i prelazak nekih čak i odbornika JS u redove Desnice u Vranju, može se govoriti o novom procesu preraspodele glasača na jugu zemlje.

SSB

Komentari

Manda je ostao predsednik samom sebi. Mada ovo je presipanje iz suplje u prazno. Ne zna se ko je veca dileja Palma ili Misa Vacic. Moralno dno vkada Srbijom.

Srpska desnica je rezervna SNS stranka. Cilj je da se oslabi JS i Nova Srbija po svaku cenu. Vacić je poluretard.

Kako te nije sramota da ta čoveka kažeš da je poluretard
On čovek nije polu već ceo (retard)

Mislim da smo napravili dobar posao u ovom regionu kako god da se on zove. Ovaj Zare je divan covek bio u DSS pa u JS pa u gruou gradjana Trajko Trajkovic. Sad je predsednik desnice, ima stranackog iskustva, uspesno je vodio kafanu pa je zatvorio. Nadam se da nece tako i stranka proci.

Svaka čast. Konačno malda energija u politici. Imate moju podršku.

Najnovije vesti

JS na broju 4 u Hanu »

Opštinska izborna komisija u Vladičinom Hanu proglasila je listu „Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija za Vladičin...

Proglašena lista SRS-a »

Na svojoj redovnoj sednici u petak Izborna komisija Grada Vranja proglasila je izbornu istu SRS-a, pod nazivom „dr Vojis...
ZutoCvece