Desnica definitivno ulazi u gradsku vlast

Srpska desnica sigurno ulazi u gradsku vlast u Vranju, javlja portalu InfoVranjske izvor iz Gradskog odbora SPS.

- Sa 99 odsto sigurnosti Desnica u Vranju uskoro postaje deo vladajuće koalicije, ali pod posebnim uslovima. SPS više nije ni na čekanju, jer će ostati bez učešća u vlasti, a svi njegovi funkcioneri, tačnije, direktori javnih preduzeća i ustanova biće smenjeni - tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih socijalista.

Izvor portala objašnjava «posebne uslove» za ulazak Desnice u gradsku vlast.

- Postojeće funkcije biće unekoliko redukovane, umanjene za bar jednu funkciju, ali će SD dobiti jedno javno preduzeće. To je cena ulaska Desnice u vlast, takođe uz uslov da svih 13 njenih odbornika u Skupštini Grada uvek podrže predloge odbornika SNS - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih ponovo potencira da SPS konačno ispada iz gradske vlasti.

- Kopaju i rukama i nogama da ostanu, makar tu gde jesu, ali je to gotova stvar, SPS po drugi put u svojoj istoriji postaje opoziciona stranka - ubeđen je sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala na kraju poručuje svojim partijskim istomišljenicima «da im neće pomoći status tzv. «konstruktivne opozicije».

- Mislim da će biti delotvornije da budu prava opozicija u gradskom parlamentu, jer, iskreno, nikada u ovom našem Vranju nije bilo lakše biti u poziciji da se kritikuju potezi aktuelne vlasti, toliko je gafova, propusta, anomalija, gluposti, čuda neviđenih, zato braćo socijalisti, ne žalite, udrite po njima, pa šta vam Bog da - jasan je sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Ulaze svi, imaće po jednog većnika, pomoćnika gradonačelnika, dve od tri stranke koje ulaze dobiće zamenika gradonačelnika i zamenika predsednika skupštine.

Zamenik gradonacelnika, vecnik za zdravstvo i vecnica za turizam mogu lagano da se pakuju... A slede Direktor Stojancic i Marjan parking, Dekica ne smemo da zaboravimo mozda ga uhlebe negde ipak je bio nosioc liste. Nastavice se....

VEĆNIK ZA ZDRAVSTVO 100% IDE IZ DESNICE!!! PROVERENO.

Boj se bije, bije, zastava se vije, za slobodu Srbije...

Desnici da se poveri recimo privreda, ljudi da pokrenu biznis i da procveta grad. Imaju ozbiljan biznis plan.

Misliš na Vacicevu Vucicevu desnicu. Svi su SNS. Kobajagi opozicija ustvari svi vladaju. Zemlja fašizma. I lopova sa kupljene diplome trovaca naroda sa 5g,prskanjem bojnih otrova sarina, plasenjem naroda i punjenje njihovih tj Vučićević džepova i svite oko njega od belosvetskih lopova i neprijatelja sveta.. I običnog naroda.

Bara mala a mnogo krokodila

Dobrodošli u Las Vegas...

Završena priča, Marijan zvani rešetka će si ide ponovo u Jumko da kreči a na njegovo mesto će dodjev iz desnicu

Ovoj i ovakvoj vlasti, samo još oni fale, oni su slika i prilika Srbije i urušavanja svega vrednog. Sve smo videli ali Darka, Bokija i Janju još nismo videli. I treba da udju. Vranje zaslužuje da ga ovakvi vode.

Director parking bice Janja.

Ne volim nindeanicu ali ako uzimaju Novi dom i uklone onog poltrona i profesionalnog lopova Gorana onda je ovo odlična vest. Ako nekad dodje neka inspekcija u vranjsku banju Goran leži zatvor 50 god. OVO JE PLJAČKA NA OČIJU SVIH

Bravo bas se radujem. Samo molim vas da ne dirajte DJILDU. Jedanput sposobna žena. Bravo

Vi ste dokaz da je srpsko novinarstvo mrtvo! Iako osudjujem sve one tekstove koje su iz SNS-a uputili portalu Vranjskih, i smatram ih užasnim i nedopustivim, vi stvarno iz Vranjskih treba da se preispitate. Kako vas nije sramota da napišete STOP MEDIJSKOM MRAKU, a da istovremeno promovišete stranku Miše Vacića! Miša Vacić koji je 2015. godine osudjen za govor mržnje i posedovanje oružja kada je bio u pokretu 1389. kada je vršio pritisak na birače u Medvedji , koji se šepurio sa 14 dzipova i 10 automobila, ratni huškač koji kaže da će mobilisati lično našu decu da idu u rat na Kosovu. On je jedna gluperda, koja se izblamirala na TV N1 zbog čega je dobio otkaz kod Marka Đurića. Svi znaju za koga on radi i čemu služi. Ove godine je upao na izložbu zato što mu se ne svidja drugačije mišljenje. A vi iz Vranjskih što se borite za objektivnost, transparentnost, kako možete da budete na strani onoga protiv čega kažete da se borite, to znači da ste se prodali. Mada to smo već znali! Ali ovo je sad strašno! Ni bleda senka onoga što ste nekad bili! Nemam reči!

Lele što mi drago ds su nekad na Antića najbolji drugari Janja i Kecko u vlas a njegovi na klupu za zamenu, lelere što mi milo.

Vodjin debeli potrčko. Izmišljena stranka,plan je skovan u naprednoj kuhinji,da bi se dobio privid demokratije i da bi buca naglas izrekao ono što misli prvorodjeni.

Na grbu srbije koja cetri slova ima ?? Ovo li je sloga srbije I napredak srbije ??? Sve ista govna Samo u vodecu vlast.
E bre stoko glupa

Hahaha... To li su be ovi što nepismeni glasaše za Madjari umesto za nepismenu desnicu... Obrukaše grad!!!

Stradija

Jao to su sve stručnjak do stručnjaka. Najstručnija osoba im je LEPOTICA. Jedanput stručnjak.

Mislite Madžari?

Da je SPS pre četiri godine otišao u opoziciju sad bi imao 90% udeo u vlasti sad vanka do sledeći izbori.ŽIVELA SRBIJA

Dal zmija da te apne il magare da ti ga bapne? E to je.
Izmisljena opozicija I gladno krdo tikvonja.

Zaboravili ste vecnika za manjine ...oni su manjina borise se za br.4 on takodje ide na zameni kao sto je bilo pre 4 godina. Uhhh sve na cetvorku.

Sve moj do mojega' jos parazita na grbaci naroda

Najnovije vesti

DSS: Planinarski dom u KOLAPSU »

Gradski odbor DSS-a oglasio se saopštenjem za javnost povodom dešavanja vezana za Besnu Kobilu. Portal InfoVranjske.rs p...
ZutoCvece