Denzobarijere PROHUJALE SA VIHOROM

Sada već slavne „denzobarijere“, dezinfikatori za automobile na prilazima gradu, iako plaćene skoro pola miliona dinara, izdržale su u funkciji čitav jedan dan!

Fotka koju vidite napravljena je na Partizanskom putu, ispod „Europetrola“.

Vetar je,dakle, odneo barijere koje je postavljene po zamisli većnika Dejan Stanojević Denzija, i koje su po njemu i dobile ime.

Ako su, kako reče većnik, postavljene prve u Srbiji, vala su prve u Srbiji i naučile da lete!

Na licu mesta nema ni saobraćajnih znakova ni usporivača, a čini se da su i oni prohujali sa vihorom i završili u nekom jendeku.

Posle svega, ne obraćajući pražnju na materijalnu štetu koja ovde nije u prvom planu, jasno se vidi koliko ume i koliko može ova vlast, i to na minornom primeru.

Kako li će se nositi sa daleko većim problemima?

SSB

Komentari

A Lada na zelenu površinu nista a?

Koliko se vidi za ladu nije na zelenoj povrsini vec n pescanoj koliko znam ulaz u gvozdjar sto je tu desno

Dokle više zajebavanja naroda.
Sve ima meru ali ovo više što radi gradsko rukovodstvo
Prevazilazi sve norme normalnog.
Predsedniče Vučićuuuuuu
Menjaj ih ko Boga Vas Vranje moli.
DOSTA Više javašluka,,, Napolje neznalice.

E tako je zajebavaju nas muski,pa dokle bre vise da se ugradjuju na sve sto stignu,stubici ko da smo u Alkatraz,zebre se prskav na mesec dana,sad se vrsi dezinfekcija u Opstinu,Urbanizam,Diteciju i td.na dva dana,Vodovod i Komrad od BM1 ne mozev da disev od fakture,pa sta je bre ovo sve treba te radove tj. Fakture privredni kriminal da vidi sta se radi.koliko se samo tu procenti vrte.

To su neogovorni gradjani sklonili. Policiska istraga da se utvrdi. Mnogo ste meki i tolerantni

Mene cudi zašto Denzi nije na izdražavnje zatvorske kazne jer je krivicno osuđen. Ne razumem ko to njega štiti za dela koja je uradio u predhodni režim koji je služio i koji sada pljuje. Mislim treba za primer da odradi u KP Dom Niš. Na to nismo zaboravili a što se ttice ovog podugvata mi njega znamo i njegovu strucnost. Od stubova protiv parkiranja, semafora do ovakvih dezifekcionih ležecih policajaca. To su njegove ludosti koje mi placamo iz budžeta

Danas sam 4x tu proso poslednji put kad sam proso bilo je oko 15h imali su čunjevi i znak za lezeci policajac...

Kako su one odletele tako treba i taj vecnik. Dosta smo se lopova nagledali i naslusali. Pored toga sto treba da leti treba da se uhapsi kao i vecina vecnika i bivsih direktora- lopova. Sramota je vise pomisliti da smo SRBI.

A be dobra si je guma za đon od opanci

Najnovije vesti

ZutoCvece