DENZI VS MUSA: Ko će biti novi IZVRŠNI DIREKTOR nove firme?

Prema najnovijim informacijama Info Vranjskih, glavni protivkandidat Dejanu Denziju Stanojeviću za mesto Izvršnog direktora u Urbanizmu biće sadašnji direktor „Novog doma“ Goran Petrović.

Reklo bi se ista meta - isto odstojanje, jer je ovo dvoje naprednjaka u istoj situaciji bilo i u trenutku biranja izvršnog direktora „Vodovoda“.

Tada je pobedio Stanojević, ali je sada, čini se, situacija nešto neizvesnija.

Naime, kompletan ulazak socijalista u vlast podrazumeva još jednu javnu funkciju u Gradu, ali i jedno javno preduzeće.

Po svim očekivanjima, to bi morao da bude „Novi dom“.

Pošto naprednjaci pojma nemaju gde bi sa svojim važnim kadrovima ako im SPS uzme i „Novi dom“, nađeno je solomonsko rešenje u osnivanju praktično nove lokalne firme.

Posle gašenja Direkcije za izgradnju, poslovi iz tog domena prešli su po raznim preduzećima, sve sa ljudima koji su ih radili.

Sada se SNS dosetio da napravi Kancelariju za kapitalna ulaganja, preko koje bi išao Komunalni program, putevi i slično, i da ona bude pod okriljem Urbanizma.

I upravo tu dolazi do sukoba interesa - Petrović ne sme da ostane bez direktorske fotelje, a Stanojević ne bi da dozvoli da mu se iko meša u poslove asfaltiranja.

Ko će imati znaćajniju podršku partije i njenog vođe Slaviše Bulatovića ostaje da se vidi, ali da će situacija dodatno otežati i onako preteško stanje u SNS-u, tu dileme nema.

Sada se traže mesta za Petrovića, Stanojevića, Gorana Nikolića, socijaliste..., a sutra ko zna za koga.

A mesta nema koliko ima ljudi, to je jasno i naprednjacima.

SSB

Komentari

Abre Muso pa jos ne li si otisja u zatvor ???

Ево предлажем једно решење. Да Вучић ургира код његовог пријатеља Тонија Блера да их
прими на она два места саветника његове владе. Греота такав кадровки потенцијал да се
не искористи. А ми ћемо преживети некако без њих

Doodim ja tam sa komplet bot masineriju, Olimpija masinu za kucanje i frizuru "mame ne stigna se pocesljam jutros, a ni obanjam iskreno, al zatoj od ponedelnik glavni ce sam u grad kad se zamiju"...
Salu na stranu, tuzno je ovo kako se kadrovise. Denzi ce biti direktor, Musa fino pliva u Novom Domu, ali to ne menja cinjenicu da se rodilo novo dete u liku tog preduzeca sa ozbiljnim hendikepom urodjenim dolaskom Denzija na celo istog.

Podršku Bukija će imati onaj sa debljom kovertom.Ne znam šta tu nije jasno,kad je,sto se Bukija-Bulče tiče sve jasno kao dan,isto kao sto je jasno kao dan gde će Buki i njegovi kadrovi završiti kad padnu sa vlasti.

Govedo

Gde je kraj ovoj muljazi? Znamo, u Cara Dusana , ajde vec jednom...

Najnovije vesti

A od policije – televizor »

Kako javljaju čitaoci sa lica mesta, i to potkrepljuju fotografjama, kad si policija u Vranju bukvalno možeš – sve.Ulica...
ZutoCvece