DENZI tražio smenu STOJANČIĆA u Urbanizmu

Dejan Stanojević Denzi, izvršni direktor JP «Urbanizam i izgradnja Vranja» i gradski većnik za infrastrukturu, zatražio je na poslednjoj sednici GrO SNS, u subotu 22. juna, smenu aktuelnog direktora pomenutog javnog preduzeća Branimira Stojančića, saznaju InfoVranjske.

- Denzi je tražio smenu Stojančića i da on bude direktor «Urbanizma» i tom prilikom istakao svoje zasluge i dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti - kaže sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS.

Po ovom izvoru, «Denzi je pokušao da ulovi u mutnom, odnosno, iskoristi podršku koju je pružio Slaviši Bulatoviću, predsedniku GrO SNS i narodnom poslaniku, prilikom smene sa stranačkih funkcija Maje Ristić i Ljubiše Stojanovića».

- To liči na Denzija, u stvari, to je pravi Denzi - najpre je interesno podržao Bulatovića i Aritonovića na Gradskom odboru, a zatim ciljano ispostavio svoj zahtev, naučio čovek da sve naplati, ali je ostao bez podrške i sada može da očekuje da mu socijalisti «skinu glavu» - smatra sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, Dejan Stanojević je kao kadar DSS-a u periodu od 2004. do 2008. godine bio direktor Direkcije za izgradnju Grada Vranja, a od 2014. je promenio stranački dres i uskočio u SNS, pa je kao kadar naprednjaka najpre bio izvršni direktor u «Vodovodu», istovremeno je imenovan za gradskog većnika za infrastrukturu, da bi pre nekoliko meseci bio postavljen za izvršnog direktora u «Urbanizmu».

S. Kostić

Komentari

JA SE UOPSTE PITAM KAKO SI BULATOVICU DOZVOLIO DA OVAJ COVEK SA KRIVICNIM PRIJAVAMA BUDE DIREKTOR, TO POKAZUJE DA NE VOLITE VRANJE, JER GA SVESNO UNISTAVATE POSTAVLJAJUCI TAKAV KADAR...

Nema on samo krivicne prijave nego osudjen na dve godine zatvora koje treba da odlezi mnogo se kralo

Kriminalac od poverenja poslanika Bulatovica.Inace buduci stanovnik Pozarevca m.z Zabela.

BUZDOVAN

Dokle vise taj Denzi?! Ima presuda da ide u zatvor a on trazi da bude direktor.... Nastavite samo tako da lopove postavljate na direktorska mesta i izgubicete sledece izbore ...oticicete u istoriju zbog takvih

Vi g.Denzi kako ste

Ovog debelog i izdujenog u corku pod hitno, a ne da trazi mesto direktora. Sto nije izvadio ovaj osudjeni uverenje o neosudjivanosti sad kada je presao u urbanizam. Bulatovicu ovaj je svi prodao, prodace i tebe. Njemu su samo pare bitne i dilovi sa privatnicima, ali posto niko ne reaguje ocito da je ovaj dobro usao nekome i da ga stiti.

Ulizujes se Stojancicu a ovamo mu radis o glavi kako te nije sramota, ali tebe ceo grad zna kao lazova, prevaranta i coveka koji voli najvise pare, ali pare koje nije posteno stekao, zato ti je i drzava konfiskovala lokal i Daja otvorio bastu. Zbog Denzija , Djosu i Mice ce da padne SNS u Vranju to definitivno posle ove svadje na GO, jer narod je uvideo da nece da glasa za interesdzije, samo za svoj dzep. Djosa je zaposlio pola rodbine u vodovodu, Mice je udomio oba sina i prima i platu i penziju, a Denzi se je napunio sa dilovi od privatnika, e pa narod sve vidi i nije glup, bice promene 100posto

Predsednice Vucicu, kako ovaj covek nije u zatvoru? Bulatovicu isto pitanje. Koga mislite vi da vise folirate? Pucice te totalno. Tada, svi u zatvor zajedno sa ovon spodobom od coveka, ako je covek uopste.

Najnovije vesti

ZutoCvece