Denzi ponovo u Direkciji

Dejan Stanojević Denzi, gradski većnik za infrastrukturu, ponovo je u «starom jatu», kao izvršni direktor u JP "Urbanizam i izgradnja Vranja", preduzeću koje baštini delatnosti nekadašnje Direkcije za izgradnju i razvoj grada, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskom odboru SNS u Vranju.

- Bilo je malo problema sa nameštajem za Denzija, jer ovde on ima direktorske navike iz onog vremena kada je stolovao u direktorskoj fotelji u Direkciji, pa je i to nekako rešeno, mada «klasa» nije prema očekivanju, ali šta je, tu je, Denzija ionako nema mnogo u novoj firmi - , napominje sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS u Vranju.

Pre izbora za izvršnog direktora JP "Urbanizam i izgradnja Vranja", Stanojević je obavljao funkciju izvršnog direktora u vranjskom "Vodovodu".

U periodu od 2004. do 2008. godine, Dejan Stanojević je bio direktor Direkcije za izgradnju i razvoj Vranja kao kadar Demokratske stranke Srbije koja je na lokalu bila u koaliciji sa ovdašnjim socijalistima.

Podsećamo, Stanojević je nepravosnažno osuđen na dve godine zatvora zbog zloupotrebe pološaja u vremenu između 2006. i 2008. godine.

Komentari

sacuvaj me Boze,ovaj umesto da ide i zatvor,postavise ga za direktora...koliko moze da trpi ovaj potlaceni narod,to je cudo

Zašto Gonzi ne prekines ovo ludilo.Kako moze Denzi da ti bude vecnik za infrastrukturu i izrsni direktor u direkciju.Kako???Gonzi???Da prima dve plate ej iz lokalnog budžeta.Da li si i ti normslan sto dozvoljavas ovakav blam.Valjda si malo normalan za razliku od ovih tvojih u stranci koji ama bas nista neznaju.Drugo-Denzi je kriminalac osudjen dva puta 2 god.zatvora.Njega ce sa posla pravo u apsanu.Kako to ne kapiras.Mediji CE U SRBIJI DA BRUJE

Koliko odvratna faca. Prevarant, olos, slihtara na Bulata, Djosu, ogovarac, lopina, osudjenik, majku bi prodao svoju za pare. Bulatovicu ovaj ce da ti smanji 15% glasova u Vranju. Celo Vranje zna ovu facu ruznu.

Ko je Stanojevic Dejan, prvi put cujem za njega?

Neko ce debelo da odgovara zato sto ne postuje zakon i ovog OSUDJENOG debelog odvratnog postavlja na mesto gde treba da se dostavi razne potvrde da se ne vodi spor protiv njega da nije osudjivan jos brdo potvrda kone on ne moze da izvadi jer je osudjivan i vodi se sporovi i sporovi protiv njega i tek ce da se vode i kad se sve okonca ide na dozivotnu robiju pa i tamo neka krade

Posle nek kaze Vucic i svita da smo drzava. Ne, mi smo pleme neandertalaca. Stanojevic mora biti u zatvoru! Naravno sa njim i onaj ko ga je tu postavio.

Kako neko moze da bude postavljen za direktora u drzavnoj firmi a osudjen je za zloupotrebu polozaja tj.za kradju? Kao takav on je lopov sto je i dokazano na sudu i oni ga opet postave za direktora sto znaci odobravaju mu da opet krade. Ovo moze samo u Srbiji. Samo nas bezanje odavde spasava!!!

Ne samo sto kriminalce ne optuzuju nego i opruzenima se ne moze nista...lopov do lopova...od prvog ..

Kraj jedne vladavine u Vranju.Deki može malo cipi ripi za tebe.

Najnovije vesti

RECKO pozitivan na KORONU »

Dragan Antić Recko, šef stručnog štaba vranjskog prvoligaša Dinama, pozitivan je na virus koronu, piše portal Mondo.Prem...
ZutoCvece