Denzi osuđen na dve godine

Viši sud u Vranju osudio je na dve godine zatvora Dejana Stanojevića Denzija, gradskog većnika za infrastrukturu kao i člana Gradskog odbora SNS u Vranju, zbog, kako se navodi, "produženog krivičnog dela zloupotrebe položaja odgovornog lica", saopštila je portparolka Višeg suda u Tatjana Jovanović Mihajlović.

Stanojević je već bio osuđen na dve godine zatvora zbog pomenutog krivičnog dela, ali je Apelacioni sud u Nišu predmet vratio na ponovni postupak.

Dejanu Stanojeviću i povezanim licima oduzeta je celokupna imovina do završetka sudskog postupka u ovom predmetu.

Podsećamo, Više javno tužilaštvo u Vranju pokrenulo je krivični postupak protiv Stanojevića zato što je od 2006. do 2008. godine, kada je bio direktor Direkcije za izgradnju, omogućio Preduzeću za puteve sticanje protivpravne imovinske koristi u iznosu od 2,681.110,00 dinara.

Komentari

Ne mogu da verujem da citam ovo, nemoguce da su osudili nekog politicara na kaznu zatvora. Dok ne ode u zatvor na odsluzenje kazne ne verujem nista.

Niste umeli da kraduckate, vi ste pre peljesili i mnogo krali...mada i sad slicna garnitura vlada, pljackasi veka...to su najveci neprijatelji Srbije, lopovi i hostapleri na vlasti!!!

Dok ne ode iza resetaka, ne verujem.

Pa kako je moguće da obavlja funkcije koje trenutno obavlja.. mi smo luda zemlja..

VUČIĆ pušta niz vodu JANJIČARE, koji su preleteli u SNS kriminalni Kartel! Kada bude osuđen neki autentični Radikal tj. SNS harambaša, priznajem da postoji SUD u Vranju!

Denzi je bajata prica.Bulat i Musa su aktuelni.Pokradose grad To treba osuditi .To su danasnji Denziki po Vranje.

A direktorka zc će da preduhitri sve i njena krivična prijava je aktivirana. Ko lija taj dolija. I. njeni saradnici takodje.

Konačno, ali malo je koliko je pokrao i sta je sve ojadio treba duplirati kaznu...
ali ajde dalje ima jos puno njih koji treba da budu u bajbok koji sada kradu i ne znaju za dosta, halapljivi i pohlepni samo bi oni da rade sve poslove i da uvecavaju bogatstvo.

I'ma pravde i boga,bravo za sudiju.Da vide lopurde da mogu u mardelju a ne da nastavljaju s pljackom.Ovo je retkost,bravo za hrabrost I pravdu.

Unisti ga Stojan Ilic advokat!!!!

I da vidim bas da li ce opet da ga vrate u stranku i stave na neku funkciju kad odlezi kaznu, ako to urade onda potvrdjuju da su isti ili jos gori lopovi!!!

Sramota je da veliki kriminalci dobijaju ovako smešne kazne. Da ne pričam o tome da čim osluži, ako osluži kaznu, da ga čeka položaj i za to vreme u "kićnom" uatvoru primaće novac.... Čeka se samo narod da pukne... Pa će biti svašta....

Znaci debelo dete dobilo smanjenu kaznu od 98 godine..Lopurdo ce ti dodje i Bulca trafika Djosa pomocko Musa lopov.

Sada na redu idu jedan po jedan. Ispitati poslovanje Novog Doma, Vodovoda, Komrada, Parkinga, Pio fonda, opstine....pa svi pored ovog kriminalca u bajbok.

Next: Musa, Buki, Djosa i ostala bagra

BRAVO ZA SUDIJU! Ne mogu da verujem da konacno pravda pobedi, mada bojim se da se ne desi nesto neporedviđeno i oslobode ga.

Lopovima i jeste mesto u zatvor!

Prostro ne mogu da verujem da smo ovo doziveli, da lopov stvarno ode u zatvor

Najnovije vesti

Banjski SPS predao listu »

Banjski socijalisti su konačno predali svoju izbornu listu za odbornike Gradske opštine Vranjska Banja, saznaju InfoVran...
ZutoCvece