DENZI napušta Vodovod

Dejan Stanojević Denzi, izvršni direktor u vranjskom «Vodovodu», uskoro odlazi iz ovog javnog preduzeća i dobiće funkciju izvršnog direktora u JP «Zavod za urbanizam», saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi u Vranju.

- Sve će se odigrati po zamisli čelnika gradske vlasti koja namerava da formira «minidirekciju» i to tako što će da povuče deo nekadašnjih radnika ugašene Direkcije za izgradnju i razvoj iz «Vodovoda» u Gradsku upravu. Nekoliko njih, sa Denzijem na čelu će u „Urbanizam“, gde će se baviti problemom saobraćajnica, ulica i puteva - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih ukazuje na «značajne indikacije koje ukazuju na skoru demisiju Denzija iz vranjskog «Vodovoda».

- Stanojevića nema u javnosti na nekoliko javnih skupova na kojima je «Vodovod» bio u glavnoj ulozi, primera radi, na skupu povodom uključenja vode zgradama u Čerencu. Uz direktora Đorđevića jedino su bili Saša Janjić Palaleja i neizbežna Marija Petković - napominje sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Podsećamo, Dejan Stanojević je bio direktor Direkcije za izgradnju i razvoj Vranja od 2004. do 2008. godine, u periodu kada je tada njegova stranka DSS delila vlast sa vranjskim socijalistima, a zamenik direktora bio je do 2017. godine, naravno, kao naprednjak, kada je odlukom Skupštine Grada ugašeno ovo javno preduzeće.

Komentari

Denzi Preletacevic samo moze da ode u istoriju jer je bruka i sramota ovog grada

Denzi kralju ne daj se samo napred ti budi glavni i pokazi im ko je baja u gradu, i kako se radi i gradi stavlja grad na zdrave noge a i nista ti nece hvali sto prelazis ce budes car,kralj

Denzi se seli u jednu drugu ustanovu ali zatvorenog tipa i to u Nis. Na dve godine, tamo jedino moze da preleti u drugu ustanovu zatvorenog tipa, i to ako se prejede.

Denzi samo ti radi i gradi nek puknu dusmani

Неуништив...хахаха.Краљ!!!

Denzi napusti SNS,lazu te a najvise Stojan Ilic.

Ovaj banditi ne treba da napusti Vodovod, već da napusti Vranje!

Najnovije vesti

ZutoCvece