DENZI i TANJA uz Stojančića u NOVOJ DIREKCIJI

Prvi saradnici Branimira Stojančića, novog direktora JP «Urbanizam i izgradnja Vranja», biće dosadašnja direktorka Zavoda za urbanizam socijalistaTanja Cvetković i dosadašnji izvršni direktor u vranjskom «Vodovodu», naprednjak Dejan Stanojević Denzi.

Tanja Cvetković će obavljati dužnost izvršnog direktora za urbanizam i prostorno planiranje, a Stanojević će biti izvršni direktor za komunalnu infrastrukturu, javnu rasvetu i saobraćajnice, potvrdio je na Otvorenom danu za medije Gradskog odbora SPS u Vranju lider vranjskih socijalista Zoran Antić.

- Tanja Cvetković je stručno osmislila sve ideje vezane za novo preduzeće, ona će biti izvršni direktor urbanizma i prostornog planiranja, pa demantujem da je oko izbora novog direktora bilo ikakve gužve, budući da je Stojančić prošao sve «filtere», najpre u partiji koja ga je kandidovala za direktora novog preduzeća, zatim mandatsko-imunitetsku komisiju gde je jednoglasno podržan od SNS, SPS i JS - precizirao je Antić.

Prvi čovek vranjskih socijalista je saopštio - da će po dogovoru koalicionih partnera, SNS i SPS, Dejan Stanojević preuzeti dužnost izvršnog direktora u JP «Urbanizam i izgradnja Vranja» za oblasti komunalne infrastrukture, javne rasvete i saobraćaja-.

S. Kostić

Komentari

DENZI drzi ga pod miske Stojancica da ne mrda...! Srecno Denzi

Sramota za SNS sto postavlja ovog malog debelog dokaanog i osudjenog LOPOVA na takvo mesto, njega treba izbaciti iz stranke jer samo narusava ugled stranke, a pored njega jos puno njih treba izbaciti a narpcito PRELETACE, koji su dosli da traze spas i zastitu da ne bi odgovarali za svoja zlodela.

Ljudi, bolje glasajte za Rasima, bar da nas naši ne prave još većim budalama, manje boli.Vidite da sve jedni isti godinama vladaju i večiti su funkcioneri i po potrebi menjaju stranke.Ako te prevare jednom naivan si, ako te prevare i drugi put zaveden si a ako te prevare i treći put e onda si glup.Nemojte da dozvolite da nam uništavaju budućnost ovakav polusvet , ako ne zbog nas onda zbog naše dece.Uaaa SNS i SPS !!!!

Rasim je parazit svake vlade, glas za njega je glas za vlast. Treba glasati samo za demokratsku opoziciju. Demokratske stranke su vodile borbu protiv Miloševića i Šešelja i pobedile. Posle toga, Srbija je bila na putu da postane normalna zemlja. Kratkotrajni povratak SPS-SNS , tj. presvučenih radikala ne može da ugrozi osnovne tekovine demokratske revolucije od 5. oktobra. Ali da bi se nastavio put ka slobodi i normalnosti, potrebno je da SPS-SNS odu na otpad političkih stranaka.

Kao rogovi u vrecu,kazu start Vranjanaci Denzi biser neotkriveni

Obrukao si se branimire,dzabe trubaci kod hocu sinoc.Sram te bilo

A tebi ljige cure li kad si pratio sta on radi kod hocu, muka pade li ti sto nisi kadr?

Dno dna, nikada nize ni SNS, ni SPS nisu bile. BANE I DENZI?!?! Vranje, zbogom.

Bane sad ce Marija sekretarica nepismena iz vodovod da crkne sto si postao direktor. Pokazao si Djosi i ostaloj bagri oko njega da si pametniji i da si mozak za njih, Marija i Djosa zavrsice na PTO sto si ih nadmudrio

Ma zar taj mafijas Denzi nije u zatvor. Stojancicu e sad ces nagrebusati kad dodjemo na vlas prvo ceno tebe tatvoriti. Koljo si sami pare oprao na prethodnoj funkciji. Gotov si. Cekamo te

Apsi Mile. On je odavno sa pobratima trebao iza rešetaka. Prvo za kupljenu, lažnu diplomu, a i za lopovluk s njegovi pobratimi Romi! Banda crvena!

Najnovije vesti

SAOBRAĆAJKA kod Motela »

U četvrtak uveče oko 19 časova dogodila se saobraćajna nesreća na izlasku iz Vranja, na petlji kod Motela.Za sada se zna...

Nova nagrada za FRENKIJA »

Na 4. međunarodnom filmskom festivalu "Vrmdža fest 2020", organizovanom u oktobru ove godine, u onlajn izdanju, dokument...
ZutoCvece