DENZI bi da DIREKTORUJE po svaku cenu!

Dejan Stanojević Denzi, gradski većnik za infrastrukturu i izvršni direktor JP "Urbanizam i izgradnja“, ofanzivno je nastupio na sednici GrO SNS zahtevajući da bude direktor ovog javnog preduzeća, saznaju Info Vranjske.

Opet, Stanojević je, kažu, u potpunoj defanzivi na svom radnom mestu, izvršnog direktora „Urbanizma“, jer, kako kažu njegovi mrzitelji, ništa ne radi u firmi u kojoj prima platu.

- Denzi je bio u izuzetno ofanzivnoj varijanti na sednici vranjskog odbora naprednjaka, ali je u dubokoj defanzivi u preduzeću u kome radi, gotovo da je u mišjoj rupi, glumi nevinašce, kao zatrpan je poslovima i uopšte se ne čuje njegov glas - tvrdi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, Denzi u svojoj firmi čak i ne mešetari, što predstavlja veliko iznenađenje za sve koji ga znaju.

- Denzi kao vrhunski mešetar kao da je preko noći zaboravio da se služi tom "veštinom", što se tumači strahom od socijalista koji mu mnogo toga zameraju i često spočitavaju prvostepenu presudu kojom je osuđen na dve godine zatvora. Možemo da zaključimo da se pribojava da ga SPS-ovci ne udalje iz firme, mada za sada nema takvih naznaka - ističe sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, Stanojević je na jednoj od poslednjih sednica GrO SNS u Vranju zatražio smenu aktuelnog direktora "Urbanizma“ Branimira Stojančića i naravno, njegovo imenovanje za direktora, ali nije dobio podršku svojih naprednjaka.

Zato se opravdano pretpostavlja da je Denzi rešio da se drži tokom istorije proverene devize «pokornu glavu sablja ne seče», sa namerom da amortizuje svoj ofanzivan nastup na sednici vranjskog odbora SNS.

S. Kostić


Komentari

Debelo dete je od trenutka postavljenja na mesto izvrsnog direktora bio jednom u firmu, i to greskom!!!!!
On je u finalnoj fazi......neka se seta dusa mila, jer u Zabeli nema setanja non stop!

Pitanje za SNS celnike, koji je motiv da ovakvog lopova ljigu i olosa drzite jos uvek u stranci i jos mu dajete funkcije zaboravljate da je osudjen i da krsite sva prava i zakone debelo cete odgovarati

samo zbog ovoga i ovakvih,treba otvoriti Goli otok,ponovo

Denze će si ga istera po njegovo kakav Bane

Denzi ima ga istera kao sto ga i Djosa istera kod Baneta. Jos ga ne upoznaste Baneta, tiha voda breg roni, a isukana sablja sece na sve strane i sa dve ostrice. Mnogo toga cete se nagledati, samo neka se Denzi zalece i Djosa se zaletao, pa se slomi.

Ma,čovek je neuništiv.CAR!!!

Zbog ovakvu masku, na prolece glasamo opoziciju

Denzi ce uskoro u zatvor. Kriminalcima je tamo mesto. On je jos i osudjen. Cirkus drzava.

Uteha ce mu biti KPD u Nisu, ima ono D kao Dejan pa tamo ce biti i povrtar, saditi luk, krompir i druge povrtarske kulture obucen u zatvorskoj uniformi.da dete ima slovo D.

Denzi brate. Da li ti i brat ti Djosa mirno spijete posle ovakvih napisa. Najgore je sto je sve istina,da ste olos,lopovi,manipulatori,sto ne mate ni trunke morala. Nego ne sekiraj se Vranjanci za tebe i Djosu ce kupiv najbolju sah tablu pa vi nece biti dosadno u Zabelu. Obojica ste vec s jednu nogu tamo

Na denzija mu imponuje kad mu kazev da je lopov.Ali mora te razocaram.Sitna si ti riba za djosu zvanog zoki sumadinac.Djosa je lopurda s licencu.

Do kad će ovo debelo dete LOPOV i hohstapler sa dosijeom i sudskom osudom da vrslja. On napreduje a grad nazaduje. Olosi

Krofnica hoće još lovu posle se seli u drugu stranku.Gospodine Presedniče dok je ovaj trut bio u DSS toliko vas je vredjao iščlanite morža iz stranke,kada sedne da jede to toliko halapljivo jede i to za dest jede.Teška nesreća od coveka.

Najnovije vesti

Pobeda Žorkica za PRVO MESTO »

Ekipa ŽRK Vranje u subotu je pobedila ŽRK Vlasotince sa 23:22, u utakmici koja je odigrana u sportskoj hali u Vranju. Ek...
ZutoCvece