Dekan promoviše osuđenu profesorku

Organizovanje okruglog stola pod nazivom "Stvaralaštvo" o naučno-istraživačkom i stvaralačkom radu penzionisane profesorke Stane Smiljković, koja je pravosnažno osuđena na tri meseca zatvora, uslovno na godinu dana, još jedan je gaf dekana Pedagoškog fakulteta u Vranju Zorana Momčilovića.

- Penzionisana profesorka Pedagoškog fakulteta Stana Smiljković, zbog pravosnažne presude u kojoj je osuđena na tri meseca zatvora, uslovno na godinu dana, ne bi smela da priviri na fakultet među studente. To nije smetalo dekanu Momčiloviću da joj organizuje okrugli sto, što samo po sebi dovoljno govori da se radi o ljudima istovetnog mentalnog sklopa. Ovu tvrdnju dokazuje i prisustvo predhodnog dekana dekana Stojana Cenića -, objašnjava sagovornik InfoVranjskih, takođe profesor univerziteta u penziji.

Okrugli sto "Stvaralaštvo" posvećen radu Stane Smiljković održan je polovinom aprila ove godine u Vranju, na Pedagoškom fakultetu.

Podsećamo, Stana Smiljković je pravosnažno osuđena u Osnovnom sudu u Vranju na tri meseca zatvora, uslovno na godinu dana, presudom K.br. 387/15 od 15. septembra 2016. godine, zbog zloupotrebe službenog položaja, jer je kao dekan fakulteta rashodovanjem 380 primeraka knjige "Metodika nastave srpskog jezika i književnosti" nanela štetu fakultetu u iznosu od 380.000 dinara.


Komentari

Vecina na Tom fakultetu je sumnjivo i tu visoku skolu treba preispitati,kompletno i zatvoriti

A Cerinica...?

"Novinari su krivi za katastrofalno stanje u našoj zemlji. Objektivno izveštavaju sa terena".

Šta je, dakle, naš najveći problem danas? "Naš problem je u sledećem: Znamo ko je kriv, ali ne znamo koga treba kazniti"

I ona i on duvaju u istu tikvu. Kraljevi nepotizma, zloupotreba i skrnavljenja onog malog što je ostalo normalno u toj ustanovi. Ali, pošto je ovo vuciceva Srbija, za ovakve je klima ovde odlicna. Nastaviće oni po svome dok dobro ne napune dzepove, svoje i njihove dece.

Земља криминалаца,превараната,џепароша и болесника са јаком F дијагнозом- са њиховим председником шизофреним шибицарем на челу.

Nema polemisanja, nadezni organi moraju po zakonu i pod pritiskom javnosti raskrinkati kliku sa tog fakulteta i isterati stvari na cistac!Javno mnjenje, novinari i svi koji su u toku ne smeju dozvoliti da se ovo ,,zatrpa,,!

Koliko znam doticna kriminalka je i posle presude radila na fakultetu. Sve u zatvor. A ispitati i doktorat doticne i njene cerkice.

Ovu ustanovu treba zatvoriti, sramota je ko tamo radi i na koji su nacin dosli do svojih diploma i titula. Sve je to zapoceo pokojni Bora Stanimirovic, nastavila Stana Smiljkovic, Cenic, Suncica Denic i sada Momcilovic. Ne zna se ko je tu gori i ko je od njih vece mahinacije pravio. U tu skolu treba da udje ozbiljna inspekcija i sve lepo da proceslja, svasta ce tu da se nadje.

Sve na videlo!

Najnovije vesti

Vranje dobija NOVI gradski SAJT »

Grad Vranje dobiće uskoro novi zvaničan sajt, javlja aktuelni gradski portal. Novi sajt planiran je u okviru projekta za...
ZutoCvece