DANI VRANJA: Za nekoga po nešto, za većinu NIŠTA

Organizator ovogodišnjih «Dana Vranja» Turistička organizacija objavila je program ove manifestacije koja će trajati od četvrtka 22. avgusta do nedelje 25. avgusta.

U četvrtak «Dane Vranja» otvaraju Sajam knjiga i etno sajam na gradskom šetalištu, zatim na Trgu Staniše Stošića slede muzičko-scenci prikaz vranjskih učenika pod nazivom «Vranjska pesma koroz mladu dušu», koncert etno pevačice Tijane Vučković i nastup orkestra Stefana Mladenovića.

U petak će na Trgu Staniše Stošića biti održano književno veče Mirjane Bobić Mojsilović, a na centralnom trgu koncert će održati estradna zvezda Lepa Brena.

Subotu će obeležiti «Samsijada» i nastup pevačica Gordane Lazarević i Merime Njegomir.

Poslednjeg dana manifestacije, u nedelju 25. avgusta, biće održana revija oldtajmera, zatim će nastupiti KUD «Vrelac» iz Vranjske Banje, sledi predstava «Koštana» u Muzej kući Bore Stankovića, dok će rok veče na centralnoj bini zatvoriti ovogodišnje «Dane Vranja».

NIV

Komentari

Zamajavanje naroda i pranje para.lepa brena uzima 30000 eura za nastup,za te pare bi mogle da se kupe knjige za 1,2 i 3 razred za sve osnovne skole u gradu i da svi budu zadovoljni a ovako ce biti zadovoljna brena i manda sto bi reko sojic lepa brena za 4 osobe.covek opljackao boga i opet organizuje dani vranja ovo nema ni u jednu zemlju sveta

Ne razumem kako je nekome palo na pamet da pozove Merimu i Gocu,i jos da im plati ....A sto se tice Brene zaista, te pare su mogli da uloze u nesto pametnije,jednom detetu da su pomogli vredelo bi.

Ziva bruka,SELSKI VASAR ajde neka bude sa nasim trubacima i sl.koje su bre ove da ih placamo a narod trpi jos Brena im treba nego tu ce pojedini da se ugrade to je,a pogledajte ulice ko divlji zapad,u bolnicu nemaju leba za bolesnike,kako vas nije sramota.

Za bulcu i djosu kozderca najvise.

Najnovije vesti

NOVA: Ko je, zapravo, Recko? »

Trener Dinamo Vranja Dragan Recko Antić centralna je tema u srpskom fudbalu, nakon što su mu nepoznate osobe zapalile au...
ZutoCvece