DANI PREOBRAŽENJA: Sledi GALIJA pa ACA LUKAS

U Kozjem dolu pored Trgovišta u toku je najveća tamošnja kulturna organizacija, „Dani Preobraženja“, i to 10. po redu.

Sve je počelo u subotu, nastupom Mikija Mećave, a usledili su Nemanja Anđelović, Jelena i Terapija bend, pa grupe „Ministarke“ „Radijacija 017 bend“.

Nedelja je po programu planirana za rok svirku, pa će posle moto skupa svoje koncerte imati „Jolly Jumper“ i „Galija“, da bi dan bio okončan velikom žurkom „Dj Selekte“.

Pčinjane na sam dan Preobraženja, u ponedeljak, očekuje i tradicionalni Sabor.

Posle više umetničkih društava, na glavnoj bini uveče sledi nastup Sanje Ilić i „Balkanike“ a sve se završava velikim nastupom Ace Lukasa.

SSB

Komentari

Ljudi otisli iz Trgovista u kozji dol i nema zitelja jad i beda a oni dovode Lukasa. Za koga daju tolike pare pevačima. Jer predsednik opštine i ostalo rukovodstvo kupili kuće i žive u Vranju a rukovode u Trgoviste.

Doveli onog narkomana, sto pije i pusi na binu, a onija ckembari se nabili pod sator i pijev i jedev, sve preko budzet... umesto da su s teja pare jednu ulicu asfaltirali u trgovisteee... sramota i greotaa od onaj jadan narod...

Najnovije vesti

PALA MIRBA među socijalistima »

Socijalisti na jugu Srbije ne miruju, nego, sudeći bar prema najnovijim dešvanjima, prave ozbiljne pripreme za naredne i...
AluTerm plus