Da li je svaka vaška OBAŠKA, ili su ipak SVE ZAJEDNO? (FOTO)

Napadi na Info Vranjske, potpuno neutemeljeni, kao i obično, ovih dana se odvijaju na društvenim mrežama pojačanom žestinom.

Botovi koji su se krili iza opskurnih imena tipa Sava Savić ili Žika Žikić sada su pokazali svoje pravo lice.

Direktor „Vodovoda“, Goran Đoša Đorđević, po definiciji jedan obrazovan i školovan čovek, sebi je pre neki dan dozvolio i ovo.

Sad, kako čovek može da ima „mišljenje“ da je neko debeo? Naš urednik Stojković je bolesno gojazan čovek, (dijagnoza: obesitas extrema) ali za to ne treba „mišljenje“, nego oči.

No, lične uvrede na stranu, naročito kada su usmerene teško bolesnim ljudima.

Ovih dana Đorđević se ponovo latio pera, pa je napisao i ovo, što se može tumačiti i kao kritika nekakve saradnje info Vranjskih sa socijalistima.

Da se zna, i da se ne zaboravi - članovi redakcije Info Vranjskih JEDINI su, kao novinari „Vranjskih“, ali i sindikalisti, novinari i urednici drugih medija, a Stojković i kao glumac, izašli na crtu i oborili socijalizam i Miloševića.

Jedini. I niko se ne seća da je tada među ljudima, desetinama hiljadaa njih, video Đošu, Mošu, Mice, Antu, Bukija ili bilo kog sličnog.

Pre toga su sadašnji novinari Info Vranjskih proganjani, etiketirani, zaplašivani, šikanirani, i šta im sve nije rađeno. Njima, njihovoj deci i njihovim porodicama.

Neki iz Info Vranjskih su vodili proteste protiv lokalne vlasti od osnivanja „Vranjskih“, i tu politiku, lično, ali i medijski, ne napuštaju do danas.

I sad, Info Vranjske su uz socijaliste, a Đoša i naprednjaci nisu?

Gospodine Đorđeviću, i vi drugi kojima ovaj guru punu glavu lažima, slede slike o tome ko je na kojoj strani.

I neka se zna - Info Vranjske nemaju favorite među partijama i političarima, jer su svi podjednako loši.

Nismo mi zapošljavali „Baneta“ u „Vodovodu“ nego lično Hej Joe.

Nismo se mi sa njima celivali nigde, kao lično Hej Joe.

I ne možemo mi biti bliski sa socijalistima, sa kojima Hej Joe deli vlast još od 2012. godine.

Nema tu mesta za Info Vranjske, u tom gotovo erotskom zagrljaju.

Kad odete, a ne bojte se, otići ćete kao što su svi otišli, setite se ovih fotografija, koje pokazuju uzaludnost srpske poslovice da je svaka vaška obaška.

Kao što se vidi, sve su zajedno, srećni dok ispijaju krv ovom namučenom narodu, od svih Hej Joe-a koji im piju krv.

Redakcija Info Vranjskih

Komentari

aj bre buraz,pa i najvećoj budali je jasno,da su svi ti,kvazi političari tu da drpnu koliko god mogu...kakvi ideali,koja ubeđenja,pa ta trojica,a i masa oko njih,bi i rođenu majku prodali za parče vlasti...sve je to isto šljam,ne treba tu nikog žaliti

Isti,lopoviiiiii

Грлили су они и са Ником, па сад Ника анонимус.

Џаба је социјалистима све никада неће бити више битна опција већ увек око цензуса. И за СНС и за СПС важи исто јер они и јесу потпуно исти.

Najnovije vesti

ZutoCvece