COVID 19 pacijenti u Vranju SAMI PLAĆAJU deo terapije?!!

Građani zaraženi virusom COVID 19 na lečenju u Bolnici u Vranju sami kupuju jedan broj lekova koji su deo terapije za lečenje od ove infekcije, saznaju InfoVranjske iz izvora među pacijentima u ovdašnjem Zdravstvenom centru.

- Sami kupujemo vitamine, paracetamol, D3, imunocink, jer to ne dobijamo u Bolnici, a to u ovoj epidemiji zaista nema smisla - kritikuje jedan bolesnik smešten u Bolnici u Vranju, sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom pacijentu, «država to nije smela da dopusti»!

- Znam da sam pacijent sa lakom kliničkom slikom, baš kao i ostali oboleli od korona virusa smešteni u Vranju, ali ipak mislim da se radi o epidemiji u Srbiji koja je deo pandemije u svetu i da zato svi lekovi treba da budu besplati. Napominjem da sam prvi put na bolničkom lečenju, u životu sam nekoliko puta bio kod lekara, a ceo radni vek plaćam zdravstveno osiguranje - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Nezadovoljni pacijent na kraju poručuje «da se ne svojom krivicom našao u bolnici zaražen korona virusom»!

- Zaraziše nas Kinezi i Italijani, a mi plaćamo lekove, vlast nije htela da zatvori državne granice, a mogli smo da izbegnemo koronu, zatim, prerano je ublažila mere vanrednog stanja zbog svojih izbora, pa je Vranje postalo žarište korone!? A mi makar i lakši bolesnici opet plaćamo lekove - gnevan je sagovornik InfoVranjskih.

Ova tvrdnja ostaje bez potvrde i druge strane, kao i sve drugo uostalom, jer nadležni zdravstveni ali i politički odgovorni činioci u ovoj situaciji jednostavno ne daju izjave za javnost.

S. Kostić

Komentari

Ovo je istina vranjska bolnica nema osnovne lekove a ne neke skuplje.Politika je umesala ruke u sve grane zivota zato i ovako prolazimo.Sta zna glavna sestra osim da ne kazem....,dobra je sa Bulatovicku a radi joj iza ledja i ogovara.Treba da je struka na prvo mesto a ne politika.Stavite da bude direktor bolnice lekar koji ima ime a ne neke poltrone koji rade sta im se kaze.Ali oni nece da slusaju politicare vec ce raditi ispravno a to nekome ne odgovara.Sto politicari ne kupe diplome medicinskog fakulteta pa da nas lece,ne bolje da bude plagijator ekonomskog i pravnog to je najlakse postane vd,direktor sa 2 razreda skolu ali je u stranku i naptedjuje.Nikad nama nece biti bolje dok svi ne zavrse u zatvor a ne ovako.Mase se zatvorskim odelom Dinkicu sad mu savetnik.Covek ima iskustva u pljacki,a da ne odgovara.

Stefko odlican si komentar dao. Istina od reci do teci. Tek kad politika bude isterana iz zdravstva mozemo se nadati boljitku. Ovako profesija je gurnuta u ćošak, politicari kroje naše sudbine tjs. živote!

Ljubić i direkrorka u tender. Šta da se očekuje?

I treba da plaćaju. Najviše glasova je u Vranju uzeo SNS. Vranjanci sa turskim podaničkim mentalitetom se uvek razlikuju od Šumadije i Pomoravlja. Prodaju se jeftino. Kao podguzne mure prodaju se svakoj vlasti. Zato nas u ostatku Srbije preziru. Uvek glasaju za onog koji je u silaznoj putanji sa vlasti. Glasaju za onog koji ništa nije uradio za vreme vlasti. Civilizovani Amerikanci uvek polaze od sebe. Šta su dobili za vreme demokrata. Ako im je u novčaniku manjak oni glasaju republikance. Polaze od sebe i svog standarda. Ovde standard pada , stoka glasa onog koji ga je osiromašio. E to je necivilizovan narod.

Najnovije vesti

ZutoCvece