CINCAROVA ZGRADA: Spratovi samo niču!

Poslovni objekat firme «Betis star» imaće najmanje dva, a možda i više spratova, jer jedan od suvlasnika, Vlada Stošić Cincar, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Betisa iz Sevilje, uspešno «gura» priču o ovom objektu uz blagoslov gradske vlasti, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi.

- Prva namena prizemnog objekta bila je za tehnički pregled vozila, sve po zamisli drugog suvlasnika, Ninoslava Trajkovića iz «Takovo osiguranja», a tada je usledila izgradnja prvog sprata, kao tu bi bilo prenoćište, ali je usledila «prenamena», pa je prvi sprat predviđen za banket salu, a drugi za sobe za prenoćište - priča sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Po ovom izvoru, «problem je nastao kada su počeli da niču spratovi na Cincarevom objektu».

- Inspekcija je reagovala, ali je sve uskoro bilo amortizovano od strane gradske vlasti, Cincar i kompanija nastavili su da nižu spratove bez ikakvih problema, em su jeftino došli do parcele, em su «umirili» gradsku vlast i posao je mogao da se nastavi, pa nisam siguran da će se stati na dva sprata - naglašava sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, prošle godine firma «Betis star» kupila je katastarsku parcelu broj 9121 KO Vranje kraj gradske autobuske stanice za 30.000 evra, pet puta jeftinije u odnosu na procenjenu vrednost zemljišta pre više od decenije i po.

Takođe, Ninoslav Trajković, suvlasnik u poslu sa Stošićem, posedovao je kod poligona tehnički pregled vozila, ali je kasnije izgubio vlasništvo nad njim iz porodičnih razloga.

S. Kostić

Komentari

Osilija se Cincar zamirisalo mu Vranje na Vranjanke,bašče,češme pa pomislija da može sve !A ovija Vranjanci do njega što stojiv ki upisani potrčali da mu pomognev.....i takoj on će sve završi a na ovija će porasnev uši ... goleme ko na magarci....i magarice....

Anta i zence uzeli pare i onda moze da se zauzima ne 60 neko 160 posto zemljista naravno sve je to Bulatovic aminovao.
sve nelegalne gradnje idu preko zence na antu a on samo pare uzima i bulatovic aminuje mada ovaj mnogo toga precuti laze ga ako sve isprica sto se radi katastrofa treba onda vise pare da podele ovako vise za antu.
za stepenice na zelenu povrsinu u strogi centar grada koliko su samo za to uzeli pare i prave se kao da nista nije za sada je to proslo tako ali ide drugo poluvreme.

Cincar je zaradio novac igrajuci fudbal i ako ulaze i gradi ima puno pravo. A ovi kriminalci oko njega su za zatvor. Nasao covek ljude koje moze kupiti i kupio ih. Sta je tu cudno? Oni su na prodaju, kao roba.

Али најјачи су ми ови приглупи ликови са слике,што исту и постављају на интернет као доказ да шурују...страшно колко им не ради мозак

Coveka ne biste ni spominjali da nema sliku sa Djosom i Antom, oni vam bodu oci samo tako

A gde ce se parkirati 300 svtova na ulici.

Najnovije vesti

Boske pred izlečenjem od korone »

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, oboleo je od koro...
ZutoCvece