Ceo vranjski odbor NAPUSTIO Novu Srbiju

Kompletan Gradski odbor Nove Srbije u Vranju okrenuo je leđa predsedniku stranke Velimiru Iliću i podneo neopozive ostavke, saznaju InfoVranjske iz vranjskog odbora.

Ostavke su podneli Miroslav Krstić, predsednik GrO NS, sekretar Boban Mladenović, kao i članovi vranjskog odbora Danka Ristić, Jovan Nikolić, Igor Pešić i Goran Nikolić.

Miroslav Krstić je obrazložio svoju ostavku u izjavi za InfoVranjske.

- Ne želim da učestvujem u priči u vezi izbora 21. juna, u uslovima potpunog medijskog mraka i epidemije virusa korona koja uzima zamah u Vranju. Masovnim okupljanjima, prikupljanjem potpisa i drugim izbornim aktivnostima ugrozilo bi se zdravlje građana, a to nikako ne želimo niti smemo da ulazimo u taj rizik - kategoričan je Krstić.

Krstić je dodao «da nijednim gestom nije uticao na odluke drugih članova Gradskog odbora Nove Srbije da podnesu ostavke na funkcije u odboru i članstvo u NS»!

- Svaki član GrO NS u Vranju je samostalno odlučio kako će da postupi posle ispoljenih neslaganja našeg odbora sa delom vrha stranke i to je u ovom trenutku za mene najvažnije, u prvom redu, iz ljudskih razloga, ali i kroz prizmu mojih ličnih shvatanja politike i u skladu sa sopstvenim demokratskim principima - objašnjava Miroslav Krstić.

Podsećamo, iz doskorašnjeg Gradskog odbora Nove Srbije u Vranju ostavke su pre nekoliko dana podneli potpredsednik Bratislav Bogdanović i predsednica Foruma žena NS Dušica Pavlović.

S. Kostić

Komentari

PAMETNO. Nek sada onaj cacanski hohstapler dodje sam da se bira

Niste vi podneli ostavke sto se niste slagali sa Veljinom odlukom. I pored vaseg misljenja da treba ici u bojkot ipak ste prihvatili stav vecine i poceli pripreme za prikupljanje potpisa. Kad ste shvatili da nemate nikakvu tezinu i da ne mozete da prikupire potpise poceli ste da pljujete po Velji i vrhu stranke nakon cega je popce opravdano iskljucen iz stranke. Uzgred pozdravlja vas Lidija Tasic :-)

BOJKOT korona izbora

Tako treba sa svakim vrhom stranke dosta je bilo podanistva sa lokala

Najbolji I jedini legalan odbor u Srbiji koji je razbio VELIMIR ILIC.Vranje je mnogo izgubilo a ovu mladost ste spasili da se ne obruka posto ce bude 21 brodolom trajni.

Nema zime za njih. Sad ce ih nepismeni moler sa osnovnu skolu sve opravi. Napred Isidore, taman da zavrsis 8 razred. Samo napredno.

Часно.

Jak odbor jaka stranka.Statistička greška na političkom nebu Srbije.77%je prava mera 21.06.2020.#Za Našu Decu

A ti sto si za AV dobro razmisli ako imas sa cim i ako nisi poltron i neskolovan kao vecina njegovih biraca,taj slogan je za njihovu decu a ne nasu.

Jedini koji su vredili u stranci su Dusica Pavlovic i Bratislav Bogdanovic...Casni i posteni ljudi..Ovo ostalo...nula

Isidore imas li pare za kartu??

Najavljivali pobedu u Vranju, udružili se sa nekim molerom iz BG i bahatili se po društvenim mrežama ko da imaju 51%, a onda skupili manje potpisa nego što imaju članova glavnog odbora uVranju, pa se setili da su za bojkot. Najsmešnija politička ekipa u Vranju svih vremena.

Srećko ti li si Šojić? Izgleda jer lupaš ko prazan bubanj. Ta ekipa je imala preko 2000 potpisa. Proveri Srećko pre nego što pišeš napamet.

Najbitnije u celoj prici da ih sve menja Isidor, to mnogo govori o njihovom kredibilitetu.Pa taj ne bi mogao da me zameni nikad krecim kucu.

Najnovije vesti

Gde će BOSKE, posle svega? »

Dragan Stevanović Boske, dosadašnji državni sekretar i vođa surdulučkih naprednjaka, pao je u nemilost vrha stranke, i t...
ZutoCvece