Centar za socijalni rad KOMPLETAN NA MITINGU - odaziv 104 odsto!

Svi radnici Centra za socijalni rad u Vranju bili su u obavezi da prisustvuju kontramitingu SNS, 19. aprila u Beogradu, saznaju InfoVranjske iz izvora u ovoj ustanovi.

- Zapovest «direktorijuma» je bila jasna, svi zaposleni moraju na miting, osim obezbeđenja, a oni koji su sprečeni, dužni su da obezbede zamene, što su i učinili - kazuje izvor iz ove vranjske ustanove.

Po ovom izvoru, «na kontramiting morali su i bolesni radnici»!

- Nikakvo lekarsko opravdanje nije važilo, osim ukoliko bi zaposleni obezbedio zamenu, tako je glasilo naređenje direktorke i rukovodstva Centra za socijalni rad, pa se u par slučajeva desilo da su sinovi išli za Beograd umesto majki i očeva - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala ukazuje «da stranačko opredeljenje nije davalo mogućnost zaposlenima da izbegnu odlazak na kontramiting»!

- Niko nije pitao da li je neko od zaposlenih u drugoj stranci, već je morao na kontramiting, verovatno u želji da se pokaže lojalnost SNS-u i državnom rukovodstvu - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik InfoVranjskih iz Centra za socijalni rad tvrdi «da je kontramitingaška diskriminacija bila najizraženija u ovoj ustanovi»!

- U ostalim vranjskim javnim preduzećima i ustanovama je za nijansu bilo «liberalnije» kada je u pitanju odlazak zaposlenih na kontramiting u Beograd. Jedino su u Centru za socijalni rad otišli do kraja u potvrđivanju lojalnosti stranci pritiskom na zaposlene da moraju na skup u prestonici - upozorava sagovornik InfoVranjskih iz ove javne ustanove.

S. Kostić

Komentari

Kojih 104 posto , pa direktorka nezna da pokrene ljude da rade a kamo li da ih vodi na miting, ionako joj smetaju svi iz vranjskog SNS-a, ovo je sigurno sama poslala novinarima u vranjskim jer joj je najbolji drug Stojančić finansijer i glavni pisac tekstova u vranjskim.

Ma dajte molim vas, kako može da vodi centar za socijalni rad jedan propali pedagog iz Klenike, pa da je dobar pedagog bila u Vranju bi radila.

Ljudi nemoj da dirate to , ona je najbolji kadar koji SNS ima ikada , ostavite se glupih komentara.

Pustite komentar, hvala.

Moji komentari nikako da prodju.

To zlo treba iskoreniti ne iz centra već iz Vranja uopšte , onakav bezobrazluk i nerazumevanje , niko ne sme da trpi.

Koji ste vi bezkicmenjaci , pa zar niko nije rekao,,NE,,ja mislim svojom glavom!

Najnovije vesti

ZutoCvece