CAKA NIJE SAM: Marinković preveo i DEO ODBORA SPS-a u SNS

Dr Slađan Marinković Caka, novopečeni naprednjak i dojučerašnji predsednik Opštinskog odbora SPS u Vladičinom Hanu, preveo je deo članstva hanskog odbora socijalista u redove SNS-a, saznaju InfoVranjske.

- Caka je bliske saradnike iz hanskog odbora SPS nagovorio da prelete u tabor naprednjaka, deo OO SPS u Vladičinom Hanu sledio je Marinkovića, ali je deo članstva ostao veran socijalistima, pa je Cakin uspeh delimičan. Ipak, on je nagrađen od naprednjaka time što je izbran za člana Saveta za zdravstvo GrO SNS u Vranju - navodi poznati hanski naprednjak, sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih ukazuje na neke «nedoumice» u vezi buduće karijere dr Cake Marinkovića u naprednjačkoj političkoj fazi.

- Za sada se ne zna da li će Marinković biti politički angažovan u vranjskom ili hanskom odboru SNS, ali, poznavajući mentalni profil dr Cake i njegovu izuzetno pragmatičnu prilagodljivost svim mogućim političkim okolnostima i gibanjima, verujem da će on biti «veza» vranjskih i hanskih naprednjaka - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik InfoVranjskih, iako naprednjak, očekuje reakciju iz SPS na „neveru“ dr Cake.

- Socijalisti u Vranju, ali i u centrali partije u Beogradu, morali bi da se oglase, makar i deklarativno i žigošu u negativnom kontekstu Mrinkovićev postupak, pre svega zbog delovanja na druge hanske socijaliste - zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

ЦАКА НИЈЕ НАУЧИО ПОСАО ЗА КОЈИ СЕ ЈЕ ШКОЛОВАО ДУГ НИЗ ГОДИНА, НАЈГОРИ ХИРУРГ И ГОТОВО ДА НЕМА ПАЦИЈЕНТА КОМЕ НИЈЕ ОСТАВИО ВЕЋИТИ ПРОБЛЕМ, МОЛЕ СЕ ЉУДИ КАДА ДОЂУ НА ОРДОПЕДИЈУ ДА НЕ ЗАГЛАВЕ КОД ЊЕГА.ТАКО ВЕЛИКИ СТРУЧЊАК НАЈБОЉЕ ДА СЕ САМИ И ИСКЉУЧИВО БАВИ ПОЛИТИКОМ И ТО СНС ПАРТИЈОМ, ВЕЛИКА ЊЕГОВА ДОСТИГНУЋА МОЖЕ САМО ТАМО ДА ПОКАЖЕ!

Cako posto kuk diza li cene,dizel ode u 200?

Najnovije vesti

BOSKE, ili jedan naprednjački san »

Uspeh se, međutim, ne prašta, naročito u malim sredinama.Podmladak surduličkih socijalista, čitaj Novica Tončev, raspisu...

BEV: Vreme je da očistimo Vranje »

Udruženje građana "Borino i Evropsko Vranje" ove nedelje organizuje čišćenje Borinog brda, pod sloganom "Ne budi đubre,...
ZutoCvece