CAKA MARINKOVIĆ: Ostajem u SPS-u!

Doktor Slađan Marinković Caka demantovao je, pisanim dopisom, da je napusio SPS i sa delom odbora te stranke u Hanu prešao među naprednjake.

- Napisi o mom prelasku iz SPS U SNS su krajnje zlonamerni i usmereni na urušavanju odnosa međusobnog poverenja između naše dve državotvorne partije koje u ovim teškim vremenima vrlo uspešno vode našu državu. Napominjem da sam kao profesionalac uvek na raspolaganju zajedničkoj politici SPS i SNS u cilju razvoja našeg društva i države u celini -stoji u Marinkovićevom demantiju.

Marinković napominje da on ostaje predsednik opštinskog odbora SPS u Vladičinom Hanu, ali i lekar specijalista ortoped u ZC i načelnik istog odeljenja.

- Ceo svoj zivot sam posvetio unapređenju zdravstva i humanim radom , tako da je moje prisustvo sastanku Saveta za zdravstvo SNS u Vranju bilo inspirisano pre svega profesionalnim motivima, unapređenja zdravstva, pružanju bbolje medicinske usluge našim sugrađanima i poboljšanju statusa i uslova rada zaposlenih u zdravstvu - kaže se u demantiju.

Na kraju, Marinkoviić kaže da je „u političkom pogledu na ovaj način želeo da unapredi ionako dobre odnose između SPS i SNS koje kreiraju naši predsednici Ivica Dačić i Aleksandar Vučić“.

Komentari

Ko je ovaj anonimus, sta mu dajte na znacaju. On unapredjuje, vidi se po ustanovi u kojoj radi koliko su je unapredili, on i njemu slicni. Nemoj te da unapredjujete, samo nestanite.

Ma moze bilo gde samo da je vlast

A kad vikendom odes u svicu, operisuci kolena za desetine hiljade evra, za koja uzgred nemas određena znanja, jesi i tad u sluzbi zdravlja

Ako je Cakao dobar lekar kao što igra narodna kola onda kapa dole , biva čoveka za sve

Najnovije vesti

ZutoCvece