Bulatovići kupuju školsko dvorište zbog IZGRADNJE

Odluka Grada Vranja da Velimiru Bulatoviću, ocu poslanika i predsednika vranjskih naprednjaka Slaviše Bulatovića, proda školsko dvorište u Vranjskoj Banji doneta je s ciljem da se omogući Bulatovićima izgradnja objekta odmah pored njihove kuće, saznaju InfoVranjske iz izvora u taboru banjskih naprednjaka.

Bulatovići, po ovom izvoru, «planiraju izgradnju objekta na površini koju uskoro treba da otkupe od Grada Vranja, a koja je sada uzurpirani deo školskog dvorišta pored stare zgrade Osnovne škole «Predrag Devedžić» u Vranjskoj Banji».

Izvor portala nije siguran kakav objekat planiraju Bulatovići, ali se pretpostavlja da se radi o «poslovno-stambenoj zgradi u širem centru Banje koja bi imala komercijalnu valorizaciju».

Po ovom izvoru, «dovoljno je videti tekst budućeg rešenja o otuđenju, uz naknadu u novcu, gradskog građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Vranja, površine 528 kvadratnih metara, Velimiru Bulatoviću iz Vranjske Banje, ulica Kralja Petra Prvog Oslobodioca 93».

Obrazloženje ovakve odluke Grada je jasno i nedvosmisleno, «radi određivanja zemljišta za redovnu upotrebu objekta i formiranja građevinske parcele»!

Skupština Grada Vranja će ovaj «predlog rešenja» sigurno potvrditi na svom zasedanju u četvrtak 10. juna.

S. Kostić

Komentari

Lepo rece i napisa covek da ce parcelu kupiti za 35000 din.kao i školsku zgradu. A poslovnu zgradu će graditi od para koje je njegov sin Bulca POKRAO za vladavine u SNS. Dok nije postao glavni u SNS nije kuće imalo za šta da ga uhvati. Po celu Banju i Vranje Bulca i ona njegova kozarska radnica su bili dužni i uzimali na recku. A sad gazde od pljačku. Plus radna mesta kao nepismeni sa kupljene diplome. On u CG ona u Visu školu strukovnih studija u Vranje. Nepismen lopovski OLOŠ.

Kao prvo normalno da ce da gradi pa valjda sad kad se nakrao nece onaj buvarnik onako da ostavi.Pored stana u Beogradu,apartmana na Sitoniji red je i onaj buvarnik u vilu da pretvori.Kao drugo ona je na tu visu odavno pala godinu.Toliko je pametna da ni onaj kusric nije uspela da savlada pa se muzic dosetio da joj kupi diplomu privatnog fakulteta.Trece dzabe se zalite jeftino ste se prodali,vecina ne svi,da bi se oni bogatili.I dalje narod izalzi i glasa za njih sa recima pa sretose me pa sam morao da glasam.Ajde sto si glasao al sto si ih zaokruzio,mogo si i da precrtas tamo listic.Tako da svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje a mi za bolje i nismo.

Kupuje covek skolsko dvoriste
Pa da li je ovo normalno. Jel ovo demonstracija sile u fazonu ne moze mi niko nista.svaka cast gradonacalnice.

Milogorci još komanduju Srbijom. Ovo je tipičan primer čoveka koji ima Crnogorsko državljanstvo a i Srpsko.
Ne mogu da verujm koliko i kako se ponašaju u našu zemlju Srbiju. Bruka... kupuje školsko dvorište. Mesto da pokloni on prostora da nam u gradu pa i u Vranjskoj banji ima više školskih dvorišta mi to urušavamo, zatvaramo. Bruke su belosvetkse. Sve otimaju. Ništa im nije sveto. ali uskoro dolazi pravda, poreklo imovine i apsana Bulate

Da nije tužno bilo bi smešno.
Samo vi Vranjanci glasajte za banjčane, surduličane, hančane i ostale došljake.
Da budem precizan kada kažem došljaci mislim na one kome niko iz bliže porodice nije rođen u Vranju.
Razmislite kada sledeći put date nekom glas i time svesno pristanete da vas kradu i da uzimaju od vaše dece.
RAZMISLITE !!!!!!!

Iz teksta mi nije jasno da li dvorište ide sa sve decu

Beskrupulozno I bezobrazno !

DNO DNA!!!

Ja ocu da kupim dvoriste O.Š.Vuka Karadzica u Vranju
dobro je za Advokatsku zgradu
Gonzi kad mozes da je stavis na dnevni red da kupim ja to.
P.S.Častim dobro

Jasno je kao dan. Ovde se radi o kopiji poslova na Pozorištu. Tu su paralelno gradili kuću gradonačelniku. Za usluge koje je Bulatović pružao Milenijum timu oni će sada sa izgradnjom objekta sagraditi novu kuću Bulatovićima sve na uštrb građana i od para građana iz budžeta. Školski primer pljačke. Prvo ide kupovina placa i onda ekspresno dozvola pa počinju radovi. I Šopovi su tako otimali posle rata, a sada im mahom dvorci sede prazni. Oteto prokleto.

Danas se odlučuje. Poklonise li mu školsko dvorište. Sad ne znam da li će mu zgradu i vilu zida milenijum tim pošto im je poklonio Banju a dobili 10 miliona. Lopovi.

Najnovije vesti

MUP: Pali i prodavac i kupci »

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su Vranjanca I. S. (1978), zbog postojanja osnova sumnje d...
ZutoCvece