Bulatovićev badža postao ŠEF na NAPLATNOJ RAMPI

Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS u Vranju i narodni poslanik, oposlio je radno mesto šefa naplatne rampe za svog pašenoga, supruga njegove svastike, saznaju InfoVranjske iz izvora u odboru vranjskih naprednjaka.

- Bulatović je najpre uhlebio pašenoga, badžu, kako bi Vranjanci rekli, a zatim odradio njegovo nameštenje na položaj šefa naplatne rampe na Koridoru 10, što se i očekivalo, budući da je bio pod stalnim pritiskom supruge i njene sestre, Slavišine svastike, a zna se, svastika je najslađi rod i valja joj učiniti - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih potencira «da Bulatović nije pokazao da je baš sklon nepotizmu prilikom zapošljavanja, ali ni stranačkoj pripadnosti».

- Bulatović često prilikkom zapošljavanja vvodi računa o ekonomskoj situaciji, pa je tako odbio molbu jedne dame da bude zaposlena baš na naplatnoj rampi, polazeći od solidnog stanja njene porodice. Ali, kada se radi o pašenogu iliti badži, onda drugačije nije mogao nego da to uradi na zadovoljstvo svih, supruge, njene sestre, pašenoga, a ponajmanje na svoje zadovoljstvo, jer je u pitanju «tiražno» radno mesto - zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala, na kraju, saopštava «da je poslanik Bulatović na naplatnoj rampi lično zaposlio ženu iz Raške čiji je otac poznati biznismen».

- Koliko znam, ta devojka nije članica SNS, ali je mnogo važnije od toga da joj je otac bogat čovek, zna Buki šta radi, greše oni koji misle da je naivan - procenjuje sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

A koliko jos nezaposljenih sede na birou sa zavrsenim fakultetima dok se vi bahatite i radite sta hocete.Bog sve gleda kad tad doci ce sve na naplatu te pare sto zaradite dacete na lekove.Oteto od naroda je prokleto.

Pa tako ce biti tamo do izbora na prolece, a onda braco, kumovi, badze, prijatelji i poznanici idete na Biro za nezaposljene... sve se vraca, sve se placa...

Predsednice AV.pomozi nam.Dodji u vranje.Majka sam jednog deteta za koje nema poso u vranje.Zasto?Zato sto bulca i djosa traze pare za poso a moja plata je 29000.Pomozi predsednice.Nece oni vise u vranje videti moj glas.Nude novac nude svasta.Ako dobro rade poso ne trebaju nikog da podmicuju.Pomozi molim te.

Nema od molbi nista. Pogotovo doticnom umobolniku, ovi su njegovi. Kakav je on takvi su i ovi.

Samo promena vlasti. Sto cesca. Nema drugog leka

a što će jadan,to mu je najveće dostignuće karijere-da iznagura rođake,ovi što plaćaju za radna mesta i slične nesrećnike...a isključenje za Banju,će samo od sebe da se stvori,sad će i fabrike,pogoni,Banjčani će procvetav,kao i mi,Vranjanci

Ah bre "Nate"...pa sto ga dozivas predsednika kad je on sto puta gori od svih tih olosa iz SNS iz cele Srbije zajedno. Pa toliko li ste naivni ljudi da ne vidite da covek samo olos oko sebe drzi I postavlja na najvece funkcije. Sto si gori, sto si veci lopo, sto si nepismeniji I bahatiji to si za Aleksandra Vucica prihvatljiviji I bolji. Sve on zna Nate ali je resio da sa njegovim ludacima unisti ovaj narod I ovu zemlju.

Kriminalna vlast, kriminalna drzava. Mlate praznu slamu na tv, ubedjuju ove sto zive jeduci sendvice, i ove bez zuba, sve bez mozga, a pokvareno i bahato do bola. Koga li Vucic vise ubedjuje kad sve vidimo, sve kriminalci na vlasti.

Niti jedem sendviče a nemam ZUBE ali neću da vidim ni Av nitinjegove niti sps lopove niti ovog ružnog poslanika kome žena rukovodi. Niti glasam za njih. Nisu svi stari za bolesnike. Ja sam veći protivnik od mladih bez posla. Vidim dobro ludake i psihičke bolesnike.

Moj novac nisi uspeo da uzmes lopove.Cuva te vucic i boske zato se toliko silis.Ali..Sve ce proci.

Cela familija ima obavezu da u KICER izlazi.Ovo nema ni u crtani film SNORKIJEVCI A U VR.BANJU SKOJEVCI.

Znači kicer je na Bulata Sentu Boske i ima jos jedan. Mora da idu u kicer video sam čitave porodice iz SNS.

Hahaha tekst vam je dobar, al informacija potpuno netacna. Izvesni pasenog D.B. radi na rampi, samo sto on nema mozak da bude sef, a i jebiga i da bude sef nema da se krade.

Najnovije vesti

ZutoCvece