BULATOVIĆ: Velinović i Kostić su „rasterećeni“

„Sa Zoranom (Velinovićem – prim.aut.) smo se dogovorili da zbog brojnih obaveza više ne vodi Savet za ekonomiju, već da se više posveti obavezama koje nosi mesto pomoćnika gradonačelnika. On će tako moći više da se angažuje na poslovima privlačenja investitora i oko lokalnih preduzeća“, kaže Slaviša Bulatović, predsednik Gradskog odbora SNS za štampano izdanje Vranjskih

„Želeo sa da se rasteretim jer imam brojne obaveze. Očekuju me razgovori oko rešavanja statusa nekadašnjih radnika Nove Jugoslavije, tu je i Ugostiteljsko preduzeće, tražimo investitore za Hotel, na fakultetu u Bujanovcu gde sam rukovodilac zaostale su brojne obaveze, tako da nisam mogao da se u punoj meri angažujem u stranci. Zbog toga sam, posle dogovora sa predsednikom odbora dao ostavku na mesto predsednika Saveta“, objašnjava Zoran Velinović.

Sa Kostićem je priča slična; i on, kaže Bulatović, zbog obaveza u Megalu ne može dovoljno da se posveti stranci:

„Želimo da u GrO dovedemo svežu krv, da u njega uključimo nove ljude. Kostić zbog obaveza na poslu ne može u punoj meri da se posveti stranačkom radu, želeli smo da ga rasteretimo, pa je dogovor bio da ustupi svoje mesto nekom drugom“, objašnjava Bulatović.

Kostić, međutim, kao da ne deli euforiju svog predsednika:

„Čuo sam da sam isključen iz GrO, ali me o tome niko nije zvanično obavestio. Nisam insistirao na obrazloženju, a iskreno i ne tiče me se previše“, kaže Kostić.

KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANjU VRANjSKIH.

 

Komentari

...pomorac, kada bi nas rasteretili kompletno vase kobajagi vlasti, to bi bilo radjanje normalne i pristojne Srbije...
....ovako, te vase detinjaste igrarije, samo dalje unistavaju grad, ko fol, vi nesto 'ozbiljno' radite...je li pomorac, prosetas li ti ponekad gradom, vidis li ti kobajagi politicaru na sta grad lici...nedodjija...ona banda crvena je napravila tamni vilajet od grada, a vi bas napredujete, brze, jace i bolje...ka prokletoj avilji....

Najnovije vesti

ZutoCvece