BULATOVIĆ se zahvalio VELIČKOVIĆU: Ni reč o novom direktoru ZC-a

Slaviša Bulatović, predsednik Gradskog odbora SNS u Vranju i narodni poslanik, na sednici vranjskog odbora u utorak 31. jula uveče zahvalio je dr Draganu Veličkoviću, dosadašnjem direktoru ZC u Vranju, na odluci da podnese ostavku, saznaju InfoVranjske iz izvora u GrO SNS.

- Bulatović je ocenio ostavku Veličkovića kao hrabar čin i pohvalio njegovo razumevanje za stanje u ovoj ustanovi i njegovu odanost stranci, sasvim u skladu sa principom da se Vlasi ne dosete, rekao bih sa dosta patetike koja je emotivno dirnula i vidljivo pogodila direktora u ostavci - navodi sagovornik Info Vranjskih iz tabora vranjskih naprednjaka.

Po njegovim rečima, «poslanik Bulatović nijednom rečju nije pomenuo ko će biti izabran za direktora Zdravstvenog centra, pa se nije osvrnuo ni na najuži izbor potencijalnih kandidata, iako je dr Ljiljana Antić, glavni favorit vranjskih naprednjaka, prisustvovala sednici GrO SNS».

- Počinjem sve više da verujem u ranije vesti da je Bulatović mimoiđen u postupku izbora novog direktora umesto Veličkovića, odnosno, da se taj izbor odvija u Ministarstvu zdravlja u Beogradu i da u vranjskom odboru SNS niko nije siguran ko će biti srećnik da uskoči u praznu direktorsku fotelju - objašnjava sagovornik Info Vranjskih iz redova naprednjaka.

S. Kostić

Komentari

Tuj najmanje ima hrabrosti dragi Bulatovicu. On je jedan glumac koji ima kratak staz u tuj sranku posto je bilo jos stranke a poznajuci č oveka bice ih jos. Zasto Mangal bega od njega kao da je gubav? I sto bese sas onaj poligraf? Takoj li se kaze?

Bulatovic je jasan bio...

Koja li krtica lose prenosi informacije...

bulatovic drzi sved pod kontrolom ne se brini

Slavisa sve zna nego ceka krtice iz stranku sto ce jos da s.....ako gu je odabrao ljiljanu takoj ima i da gu smeni kad ne ide rabota.mice places li sto nesi ti (krtico)

AKO SE GOPOJA ODNOSI PREMA POSLU KAO PREM APACIJENTIMA, NAJEB... SMO...MOJ JE UTISAK DA JE TO JEDNA DUBOOOKO NEVASPITANA I DRSKA ZENA.

Baltazare gde su pare od bal?ima li policija i sudstvo u ovoj drzavi?

Nista ne razumem,pa neli gu postaviste novu direktorku jutros.Ocigledno vas neko slabo obavestava.

Ne, ali najjaci je Mice kao u fazonu kritikuje nas iz internet tima da ne kucamo dovoljno komentara i ne branimo Cacija i clanove GO na portalu info vranjskih, a pola komentara ovde gde se proziva SNS su njegovi. Mice sve se vidi sve se zna, tvoja IP adresa je kod nas u sistemu, prestani sa rovarenjem stranke, vec malo pecanje, malo sah, nije za tebe vise politika.

Poklonimu umetnicku sliku.....caooooo I nikad se ne vratio....

Velicko je smenjen koja crna ostavka a za njegov rad mali je i strazbur

Unistio je zc koje hvala.Najkraci direktor a najveci lom

Smenilo ga ministarstvo pa on iso 3 dana po grad i pricao da nije prihvacena ostavka.Ali ne samo ne nwgo i njegovi suznji

Najvecu bruku je naneo sa x propusta gde su stradali pojedinci sve zarad licne koristi..koristio ih je kao makete u svom pljackaskom pohodu..stavljao na rukovodece kao sto su ajanovicka i x nacelnika nesposobnih za rukovodjenje

E lepo Vranje zuto cvece,kad se pita jedno dosljacko Banjsko smece. Covek koji do juce nije znao da se javi,nema osnovnu kulturu,komunikativnost sa komsijama,prijateljima,sad glavna faca bi’dnaja,iz stojadina u audi sednaja... mnogo klimu pustaja pa gu bradu i siju u stranu zauvek trnaja. Jadan narod dal je znaja sto je biraja?!

Nesu Kelesa za nacelnika hirurgije. Posten vredan i normalan doktor.

Najnovije vesti

Opet HAOS na Dečijem »

Umesto da, nakon niza primedbi zaposlenih, trajno reše problematičnu situaciju oko organizacije rada u Dečjem dispanzeru...

Pobeda GRK-a za vrh tabele »

Ekipa GRK Mladost iz Vranja u nedelju je u okviru Prve lige “Istok” pobedila BSK iz Bujanovca sa 26:20, u utakmici koja...
ZutoCvece