BULATOVIĆ se odvažio na ŠTRAJK GLAĐU?

Šef poslaničke grupe SNS-a u Skupštini Srbije Aleksandar Martinović najavio je da će većina poslanika te stranke stupiti u štrajk glađu u znak podrške ministru Aleksandru Vulinu, koji će gladovati sa samo jednim zahtevom - smena opozicije.

Nije bilo moguće proveriti da li će i vranjski poslanik Slaviša Bulatović da se osmeli na gladovanje, ali, kako on spada u kategoriju koju je naveo Martinović, nije čudo da se i najslavniji Banjčanin u istoriji pridruži političkom gladovanju.

Prema informacijama Info Vranjskih, gladovanja će u Vranju biti pošteđeni samo Miroljub doktor Stanković, zbog starosti, i Goran Đoša Đorđević, zbog bolesti, mada se razmatra irazrešenje od gladovanja i Nenada Antića, zbog neiskustva.

- Naprednjaci su pokušali da i svoje koalicione partnere uvuku u gladovanje, ali bez uspeha. Zoran Antić ne može da gladuje zbog svog „macho look-a“, Stojančić ima majstore pa mora sa njima da ruča u Urbanizmu, dok Stojčić ne posti iz verskih razloga - kaže izvor Info Vranjskih.

Takođe, Aleksandar Stajić iz SDPS-a ne sme da gladuje zbog mršavosti, dok, suprotno, Dejan Manić iz JS-a zbog korpulentnosti.

Sve u svemu, na kraju će izgeda gladovati samo Slaviša Bulatović, zbog činjenice da je poslanik, i gradonačelnik Slobodan Milenković, iz ubeđenja.

i tihovanje, naravno, dok sve ne prođe.

SSB

Komentari

hahaaa,Buki moze da strajkuje,dok mu Drobnjak i Zorana ne izgrade petlju

Ovo prvi put u istoriji Srbije i politike čujem,da neko iz vlasti štrajkuje da se smeni opozicija,odakle da se smeni,sa koje funkcije....strašno,a što se tiče naših lokalnih đuvečara teško da štrajkuju glađu,da se radi o priključivanju i podršci ministara da se jede po kafanama e tad bi Bulat i ostala gamad bili prvi....nepobedivi,a još ako treba da se pije...e tu im nema ravnih....Đoša,Moša....nepobedivi

A Recko ce gladuje li?Kakva bruka i sramota dok narod zaista gladuje.

Zitelji banje odseceni od sveta.ovo je sramota za vrsnjsku banju a bujanovac 3 iskljucenja bujanovac sever,bujanovac centar,bujanovac jug.strasno sta se radi strajkuju da bi sacuvali forelje nista drugo jer im je kraj blizu.

More,svi iz opstine bi trebalo u strajk gladju,prejedose se i najedose u menzi Mup-a,jadni policajcici i inspektori.Pocese da vise u kafane,ne mogu na red da dodju od opstinarke.Utromboljile se,pa cak i za poneti se osilile.Svi u strajk!Samo napred!

Булча и малоумна снс криминална братија.

Ovo samo ludaci mogu da smisle. Pa jel oni misle da je ovaj narod glup? Neka gladuju i treba, neka se pripreme za pravo gladovanje kad im dodje kraj (neka vežbaju). Djoša bolan al ne od jedenje nego od pijenje. Nabija šećer al zato što pije na šte srce. Mošu ne dirajte jer on čovek jedini radi nešto za ovaj grad, ovi ostali sačuvaj bože.

Djošo što si se obukja ko lingur. Pogledaj Bulatovića, Mošu itd. ljudi u odelo. Žute cipele na podavijene farmerke, braon kaiš i kravata... Videja si kako AV nosi farmerke i sako pa bi i ti da mu se uližeš. Ali na tebe ti ne stoji, ti si malečak i nikakav. Neje sve u pare...

Ma djosa bez jedenje ce izdrzi ali bez alkohol ne moze.Hronican alkoholicar..Ima pare ali nema jetru.

A ZENKE CE GLADUJEV LI TMN DA SMRSAV MALKA

Djoso pa ti si se skapaja ko kupus u kacu.Lele koji si ti lopov.

Сигмунд Фројд је тврдио да је први знак глупости одсуство стида.

Bravo za tekst, duhovito, svaka cast!

Sto je bre ovoj cc

Dokaz njihove neoteligencije a i straha od zatvora koj ih ceka.

Djoso,sve mi vise licis na manceta.Licis,ali mance je za tebe covek.Ti si jedno djubre od coveka.

Njemu nije prvi put da gladuje-gladovali su svi oni dok on nije postao poslanik iz cista mira -ni kriv ni duzan,a poslanik.

Najnovije vesti

Vranje dobija NOVI gradski SAJT »

Grad Vranje dobiće uskoro novi zvaničan sajt, javlja aktuelni gradski portal. Novi sajt planiran je u okviru projekta za...
ZutoCvece