BULATOVIĆ progovorio posle 668 dana!

Ukupno 668 dana bilo je potrebno narodnom poslaniku Slaviši Bulatoviću da pritisne taster za obraćanje u Narodnoj skupštini Republike Srbije, uzračunao je portal mojposlanik.rs.

Ovaj portal, specijalizovan za praćenje rada poslanika sa juga Srbije, podseća da je Bulatović poslanik postao 3. juna 2016. godine, a da se prvi put za reč javio 2. aprila 2018. godine.

- Nakon prvog obraćanja poslanik Bulatović je postao jedan od aktivnijih poslanika sa juga Srbije. Govorio je ukupno 14 puta za dva meseca, 13 puta je govorio o amandmanima a jednom o aktima. Ovakva aktivnost poslanika raduje, nadamo se da će u narednom periodu nastaviti sa obraćanjima - kaže se u komentaru mojposlanik.rs.

Kada je 29. maja završeno redovno prolećno zasedanje Skupštine najaktivniji poslanici sa juga bili su Milija Miletić sa 13 obraćanja i Jelena Žarić Kovačević sa 12, samo u maju, što ih svrstava među 25 najaktivnija poslanika u parlamentu.

Komentari

Mislite naučio da čita.Bolje da ne progovara...Taj čovek ništa pametno nije rekao nikad u životu.Cim zine uvek se izlupeta,samo tako.Cirkuzant.

Boze ljudi, kad ste vi čuli da Bulča zna da govori, šta vam je čudno

Očit primer ispolitizovanog društva.Čovek kojeg jedino partija prepoznaje kao sposobnog.Tokom čitavog svog života nije se isticao po ničemu,inteligenciji, kreativnosti,bilo kojoj iznad proseka sposobnosti.Nije ostavio ama baš nikakav trag ni u preduzeću gde je radio a još manje unapredio ili uneo nekakvu novinu,povećao produktivnost ili slično.Udruživanje u čopor, krdo , partiju, daje snagu i sposobnost kojih ni sam činioc nije svestan.Partije su na žalost postale agencije za zapošljavanje,podvođenje, otkrivanje talenta i ako nisi član bilo koje , društvo te jednostavno ne prepoznaje.Seća li se bilo ko ovog lika iz njegove mladosti i da li se uopšte isticao po bilo čemu od generacije ? Po čemu je onda on privilegovan da odlučuje ko će da živi a ko ne i da bude strah i trepet, i još gore da je povlašćen titulom poslanika?

Bravo Buki!!! Sta sada da ti prebace!?

Dali mu papirce da procita.

Najnovije vesti

Nova donacija TONČEV GRADNJE »

„Tončev gradnja“ iz Surdulice saopštila je da nastavlja pružanje podrške zdravstvenim radnicima i zdravstvenim instituci...

POBUNA zaposlenih na ORL-u »

Na odeljenju ORL (otorinolaringologije) u sredu se dogodila pobuna zaposlenih, kada je stiglo naređenje iz menadžmenta Z...
ZutoCvece