Bulatović određuje i TEHNOLOŠKE VIŠKOVE

Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS u Vranju i narodni poslanik, kako se uveliko priča po Banji, odredio je u «Upravi Banje» ko će biti tehnloški višak.

- Bulatović je pozvao direktora «Uprave Banje» Ivicu Milenkovića i odredio da tehnološki višak u ovom javnom preduzeću bude Tamara Mitić, devojka koja ovde radi skoro 10 godina. Direktor je naredbu bez pogovora izvršio - navodi sagovornik InfoVranjskih iz Vranjske Banje.

Izvor InfoVranjskih ne ulazi u opravdanost ove odluke «Uprave Banje», ali mu nije jasno po kom zakonskom osnovu se poslanik Bulatović bavi ovakvim stvarima i određuje ko će biti tehnološki višak!?

- Bulatović je u poziciji gospodara života i smrti, eto, odredio je da Mitićeva bude proglašena tehnološkim viškom, što nije njegova dužnost niti su to njegove zakonske nadležnosti. Ali, naprednjaci su stvorili sistem u kome se za sve pita jedan čovek, to im je u jednom trenutku odgovaralo i sada im se to sveti - zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «umesto da se bavi pametnijim stvarima, poput dovođenja investitora u propalu Vranjsku Banju iz koje su se mladi razbežali kud koji, Bulatović izigrava svemoćnog gazdu i bavi se perifernim problemima»!

- Banja je opustošena, postala je spavaonica starih i penzionera, zaposleni primaju najnižu platu u državi, ali se Bulatović bavi kadrovskim pitanjima u «Upravi Banje», pao je na niske grane - poručuje sagovornik InfoVranjskih iz Vranjske Banje.

S. Kostić

Komentari

Ne se sekirajte mnogo za Tamaru Mitic,snasla se je ona! Takoreci,snadjena je...

Kad prodje ovo vreme sns ovaca u koje i ovaj "lepotan" spada, ženu mu pod ruku pa u njeno Panevlje. Oni su samo za motiku!

Sami smo krivi,verovali smo da smo se rešili socijalista, da su ovi bolji, pošteniji, ako ništa drugo bar narodni.Ali smo zavedeni i bili u zabludi, srpski rečeno, debelo smo se zaj...i.

Opet pišete gluposti,i malo upućeni znaju da se vrši rangiranje i bodovanje pri određivanju kandidata koji će biti proglašen tehnološkim viškom,tako da 10 godina radnog staža nisu neka prednost.

A Musin sin li ima bodovi?

On će i u simpo da bude tehnološki višak.

Parazit i budala,smesan lik,ni kriv ni duzan,napunio se je kao brod.Mislim da ni Nusic nije mogao da pretpostavi da ce narod u 21 veku zastupati ovakvi nepismeni i nesposobni likovi.Sojic je malo dete za ovog crnogorskog kriminalca.Jadna je buducnost Srbije sa ovakvim poslanicima.

Vecu umisljenu budalu jug Srbije nije video. Ovaj je primer kakav cevok nesmes nikada biti. Bog gleda.

Najnovije vesti

Vranje dobija NOVI gradski SAJT »

Grad Vranje dobiće uskoro novi zvaničan sajt, javlja aktuelni gradski portal. Novi sajt planiran je u okviru projekta za...
ZutoCvece