Bulatović obećao radnicima Koštane odgovor za desetak dana

Slaviša Bulatović, predsednik Gradskog odbora SNS u Vranju i narodni poslanik, obećao je radnicima "Koštane" odgovor iz Ministarstva finansija za desetak dana, epilog je razgovora Bulatovića sa Slađanom Ristićem, predsednikom Inicijativnog odbora radnika nekadašnje "Koštane" koji su u višegodišnjem iščekivanju isplate neisplaćenih zarada.

- Poslanik Bulatović je obećao da razgovara u Ministarstvu finansija, odgovor će uslediti za desetak dana i nada se pozitivnom rešenju za potraživanja radnika "Koštane" -, rekao je u izjavi za InfoVranjske Slađan Ristić.

Predsednik IO radnika "Koštane" navodi da je poslanik Bulatović potencirao veliki problem neisplaćenih plata u čitavoj Srbiji.

- Narodni poslanik mi je rekao da 80.000 radnika očekuje isplatu zaostalih zarada, da je to veliki problem za državu Srbiju, ali da će on učiniti sve što je u njegovoj moći da pomogne radnicima vranjske "Koštane" -, istakao je Ristić.

Ristić je pozvao sve radnike Koštane koji se nisu upisali sa svojim potraživanjma kod angažovanog advokata Jovana Ristića da to učine radi lakšeg evidentiranja neisplaćenih zarada.

Podsećamo, ugašena fabrika obuće "Koštana", odnosno, sada država Srbija, duguju broju od 1.500 radnika "Koštane" bez kamate pojedinačno u proseku po 120.000 dinara, a sa kamatom oko 300.000 po radniku.

Nakon uvođenja stečaja nad "Koštanom", Privredni sud u Leskovcu doneo je pravosnažne presude u korist radnika koji su potraživali neisplaćene zarade.

Komentari

Eno ga bulca u zlatni bunar.Ne moze da ruca .Sekira se kako ce da vam obezbedi pare.A konobari ga moliv da jede.Vrucina je uzmi .Ajde mi ce platimo.

Haaaaahaaa sto ste smesni.Sta je sve to djubre obecalo.Setite se samo.I on i kozder.Kozder obeca uzme pare i posle preti.Evo vam odgovor ..NEMA PARE..

Daj bre Ristiću, pa ne budi dete. Sve ono što je odgovorio državni Sekretar ministarstva Privrede, gospodin Milun Trivunac dobićeš isti odgovor od strane Narodnog poslanika. Daj bre zamajavaju vas naprednjaci a Vi, glave vam služe kao šišarke da daljhe gledate Pink, RTS, Hepi i ostale kanale gospode milovanović, mislim gospodu iz Kopernikusa (vlasnici O2, 1 tv) i nastavite da glasate velogog vođu, Vožda serbskog koga brane vojni specijalci "Kobre" i biju nedužan narod. To se zove napredno laganje za sve vas. Pa nastavite da glasate. Mesto da izađete na ulice, da uznete motke i da pokažete da su tu oni zbog Vas a ne vi zbog njih. Imate lokalnu vlast potpuno otgnuta korupciji, mitu i kriminalu gde visoki policiski službenik sa sradnici "delja" Aps 30 dana.To vi gledate i kukate a oni vi zamažo oči a vi kao narod " da ima pare za leb" e moj Ristiću, Ristići. Mora da se uzne motika i radi. nema leba bez motike

Advokat radnika Kostane je Jovan Aleksic

Najnovije vesti

Buki na muki »

Iako su vranjski naprednjaci ostvarili (neslućeno?) veliku pobedu na junskim izborima, uprkos istorijski maloj izlaznost...
ZutoCvece