BULATOVIĆ: Nismo raspoloženi ZA SVAĐU sa bilo kime

Gradski odbor Srpske napredne stranke (GrO SNS) u Vranju obeležio je u petak, u prostorijama partije, Sveta Petku, stranačku slavu.

Slaviša Bulatović, predsednik GrO, čestitao je svima koji slave i istakao da će se odbor jedino voditi interesima građana Vranja.

Naprednjaci slave Svetu Petku (FOTO)

"Ovaj dan je poseban za SNS. Hteo bih da svima pošaljem puruku, jer, iako se nalazimo u stranačkim prostorijma, danas nema mesta govoriti o politici.

Naš odbor je spreman za saradnju sa svima i nismo raspoloženi za svađu sa bilo kime. Koliko god bili različiti u sprovođenju svog programa, moramo se složiti da nam je svima zajedničko - interes Vranjanaca", rekao je Bulatović.

Nenad Milojević, domaćin ovogodišnje slave, predao je kolač novoj kumi, Maji Đorđević.

"Posebna mi je čast da, kao kum, čestitam stranačku slavu svim članovima, a građanima koji slave želim da ovaj dan provedu u sreći, zdravlju i veselju", poručio je Milojević.

Proslavi su prisustvovali svi čelnici GrO, a u radno vreme u svojim javnim preduzećima i ustavama i direktori i drugi zvaničnici: Slobodan Milenković, gradonačelnik, predsednik GrO SNS-a Slaviša Bulatović, Dejan Tričković, predsednik Skupštine grada Vranja, gradski većnici i drugi.

D. Pešić

Pod Nikinim kišobranom

Komentari

Faca ovog Bulatovica mnogo govori o tome kakav je to covek.

Po mom dubokom uverenju ovo je najgora stranka ikad, koju je ova zemlja videla. Da im sto pre vidimo ledja, sto pre to bolje za sve..., osim verovatno za Bulatovica i par ljudi oko njega(vidi slike u novinskom tekstu).

Vi od kad ste se pojavili samo se svadjate. S vasega precednika Vucka na celu.

Najnovije vesti

ZutoCvece