Bulatović napao - SAM SEBE!?

Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS u Vranju i narodni poslanik, na sednici banjskog odbora stranke kritikovao je JP «Uprava Banje», zbog njenog učinka, saznaju InfoVranjske iz izvora u banjskom odboru SNS.

- Bulatović se na poslednjoj sednici banjskog odbora naprednjaka, održanoj pre tri dana u Vranjskoj Banji, direktno obratio Ivici Milenkoviću kritikom «da ništa nije uradio za Banju» - navodi sagovornik InfoVranjskih iz redova banjskih naprednjaka.

Po ovom izvoru, «Bulatović ovim potezom, u stvari, simulira strogoću i lokalpatriotizam».

- On je žitelj Banje i povremeno se pred naprednjačkim članstvom pokazuje kao lokalpatriota, kritikujući odgovorne za propuste i eventualni nerad. Međutim, kada je u pitanju «Uprava Banje», Bulatović sasvim dobro zna kakve su njene mogućnosti, finansijske u prvom redu, ali i da u Banji ne krivicom ovog javnog preduzeća gotovo ništa nije urađeno, pa baš zato ne treba njegovu kritku do kraja ozbiljno prihvatiti - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih, ipak, potencira «da su banjski naprednjaci različito percipirali Bulatovićevu kritiku, već u zavisnosti od statusa i ličnog mentalnog sklopa u uslovima stroge centralizacije u SNS»!

- Ivica Milenković, direktor «Uprave Banje», prećutao je Bulatovićevu kritiku, dok su se sa njim složili njegovi banjski «vernici» koji su baš dobro naplatili svoju odanost SNS i njenom lokalnom lideru, pa baš zato nisu rekli ono što svi znaju u Vranjskoj Banji, a to je da je ovo javno preduzeće samo transmisija želje i volje Bulatovića i njegovih najbližih saradnika, što se vidi na brojnim primerima, od «narudžbine» da se izgradi bašta za kafić kraj balon sale, do bespogovornog izvršavanja svih naređenja poslanika - zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

I Momira bivseg direktora iz Komrad “njegovog brata” je pohvalio u negativnom smislu.Ispada da mu je Mosa nocna mora.

ZAMOLIO BIH DA OVOG DOSLJAKA KOMENTARISETE BEZ DA ISTICETE NJEGOVE SLIKE-

Dokle li će ovaj da VRSLJA i u banju i u Vranje. Beži od izbora ovako mu je dobro misli da će kao njegov predsednik da bude večni. A kad ga OTKACI ovaj narod niko ga neće ni po....I. Nesposoban da vlada već samo da manipuliše. Crnogorska posla a takvi nas vode. Crnogorac mora biti direktor ili političar ili predsednik. Uzas!

Bulatovic je ozbiljan covek i trudi se da odrzi red u stranci.Naprednjaci su kao vojnici a neki su to zaboravili.Rad.red i disciplina.

Ma kako da ne sad ga pogodi red rad i daj lovu, dobar je ko daje ostali sikter, pametnjakovic

Toliko je ozbiljan čovek da je dozvolio da mu ona njegova žena sa sup tekstilnoj školom direktoruje u zc i u stranku. Važno da se za kratko vreme obogatise što nisu mogli unazad za mnogo godina.

Sta si ti bezusti uradi za ovaj kraj,NISTA.Osim sto si napunio dzepove,ti si propast.Za vas je Z.Antic misaona imenica.Da posalje Vucic mitrovica da snimi rijaliti u Sns.Spanska serija ste.

AKO GA ZAMENI GOGE IZ DISTRIBUCIJU MI SMO TEK NAJ....TAJ SELJACINA NE IZIVLJENA SITUACIJA .ORO PA SI SE FATI U ORO IMA DA NADRLJATE SVI .

Шеста Симпова лига,неприметан(неспособан) кадар...не знам што је неко нешто очекивао од те,ничим изазване,појаве?Иза њега-пустош,испред њега-пустош.

...Ivica...!!!Pre svega bih da istaknem da je prvenstveno posten pametan vredan i covek sa znanjem.To sto je upao u takvu jamu punu svacega neznam sta mu bi?!Brani se bre covece!!!Nek ti daju za pravo da cinis ono sto treba pa nek onda govore...

Najnovije vesti

TRI PUTA pljačkali istu kuću »

Pripadnici MUP-a u Vranju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivične prijave protiv trojice mu...

Recko se vraća na klupu Dinama »

Dragan Antić Recko, doskorašnji predsednik vranjskog prvoligaša, ponovo je na klupi Dinama i predvodiće Vranjance na meč...

ZONA: Pčinja vodi kolo »

Svi klubovi sa područja Pčinjskog okruga u 15. kolu Zone «Jug» zabeležili su pobede, dve kao domaćini, a dve u gostima....

Uredili dvorište SIGURNE KUĆE »

Članovi Udruženja «Centar za društvene integracije» iz Vranja uredili su dvorište Sigurne kuće u Vranjskoj Banji koja je...
Sajam Zaposljavanja