Bulatović: Napadnut najsposobniji član SNS

- Sinoć je u Vranju napadnut najsposobniji član SNS, Goran Đorđević, ovo doživljavamo kao napad na sve članove Gradskog odbora kojima neki mediji odavno crtaju metu -, zaključio je na konferenciji za novinare Gradskog odbora SNS Slaviša Bulatović, lider vranjskih naprednjaka i narodni poslanik, povodom napada na Gorana Đorđevića, direktora "Vodovoda" i generalnog sekretara SNS, i njegovu porodicu.

Bulatović je izrazio nadu da će počinioci ovog dela biti pronađeni i kažnjeni i apelovao na novinare da pokažu korektnost kada pišu o ovom ružnom i nemilom slučaju.

Obraćajući se novinarima, Goran Đorđević je potencirao da je eventualnu katastrofu sprečila njegova supruga!

- Moja supruga, šesnaestogodišnja ćerka i ja napadnuti smo u četvrtak u devet sati uveče u svojoj kući, napadači su bili maskirani i nosili su metalne šipke, udarili su me jednom šipkom, ali im je moja supruga otela šipke i oni su počeli da beže, dok je moja ćerka napravila video snimak vozila -, opisao je napad na njega i njegovu porodicu Đorđević.

Đorđević i njegova supruga se nakon napada osećaju dobro, ali je njihova ćerka u lošem psihičkom stanju, jer se radi o devojčici koja ima 16 godina.

- Napadači su povukli ćerku za kosu, udarili je po licu i bacili na zemlju, ali smo se umešali žena i ja i oni su pobegli -, kaže Đorđević.

Goran Đorđević je izrazio zahvalnost Policijskoj upravi Vranje i Službi hitne pomoći na brzoj intervenciji i poručio da ima puno poverenje u državne organe koji treba da istraže ovaj napad i otkriju vinovnike.

- Odajem veliko priznanje pripadnicima Policijske uprave i ljudima iz Službe hitne pomoći, kao i mediicnskom osoblju u novom hirurškom bloku, policiji sam rekao svoje sumnje, ali ne bih o tome da javno govorim, jer je istraga u toku i nadležni organi rade svoj posao -, zaključio je Đorđević.

Generalni sekretar GrO SNS u Vranju i direktor vranjskog "Vodovoda" je upozorio da je i on i članovi GrO SNS meta nekih medija i da sa njima nema načina da se bori osim na sudu.

- Nemam ništa protiv kritika kada se ne radi dobro, ali očekujemo da se o radu SNS u Vranju piše objektivno i profesionalno -, napomenuo je Goran Đorđević.

Komentari

Treba sto pre naci napadaca, a o crtanju meta necemo, crtate i vi mete mnogima! A sto ne spomenete da je napad na odbornika Simica ostao nerasvetljen? Razbijanje automobila, zar to nije isto politicki motivisano. Danas saopstenje izdaje JS, a Manic je direktno optuzen kao nalogodavac. Toliko o pravdi, zakonu i selektivnosti u ovoj drzavi!!!

Хахаха..ако је Он најспособнији,сви ви остали сте дегенерици!

Političari da se više bave problemima građana i onim zašto su plaćeni, a ne nečim drugim, ne bi dolazilo do ovakvih stvari..PS Osudjujem nasilje!

Ako je on najsposobniji član SNS-a ....teško i Lele na nas...

Protiv nasilja sam kategorino, medjutim sami ste trazili i nazalost verujem da cete doci svi na red.

Ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se razbijaju. Pre svega zao mi deteta ali sa takvim roditeljem...Kakva politicka pozadina.kakve Vranjske on je batine dobio jer ih trazi vec nekoliko godina. Malo mi cudno da su njega tukli a zena ih razoruzala. Da nije ovo kao Sejo kad je dobio batine od komsinice?

Napadnuta je, kao prvo, porodica a ne tamo neki "najsposobniji" političar! Dete je doživelo traumu, to je žalosno, političar sigurno nije napadnut zbog svoje "naj-sposobnosti"! Političari odmah "kmeče" kada ih neko napadne a kad je u pitanju obični čovek tada ih nema nigde! Osuđujem nasilje i treba uhapsiti napadače (kojima je žena izbila šipke pa se dali u beg???) da bi se saznao pravi motiv! Zaštitite svakog običnog čoveka i njegovu porodicu, gospodo političari, zaboravili ste na najveće vrednosti društva a to sigurno niste vi!

Napad na porodicu, decu je ono što je najužasnije u ovoj priči. Svako ko poznaje Djordjevića zna koliko je brižan otac, tako da je ovaj udarac na pored dokaz monstruozne mržnje.

Da li je ovo narod poceo da uzima pravdu u svoje ruke posto policija,sud ,tuzilastvo imaju razlicite arsine za one koji su clanovi SNS i za one koji to nisu.Svaka bahatost,korupcija,bezakonje ima tacku pucanja,ima taj jezicak na vagi kad narod kaze"e,sad je dosta"Izgleda da se bilizi taj trenutak kad ce narod preuzeti pravdu u svoje ruke i to vrlo brzo.A svi vi koji misleci da time sto imate clansku kartu SNS-a mozete da radite sto vam se prohte i da ostanete nekaznjeni cete posle ovoga da se debelo zamislite i da se zapitate da li ste vi sledeci.

STOP NASILJU! Ostavite više čoveka na miru. I jeste izuzetno sposoban i inteligentan pa samim tim i uspešan i u poslu i privatno. Ostvaren čovek, zato vam i smeta. Đorđeviću ti znaš da imaš mnogobrojnu podršku jer si milion puta pokazao da si ČOVEK!!!

Ti Bulate, ako mislis I smatras da je on najsposobniji clan SNS-a, sto bar ne das ostavku na mesto predsednika GO I lepo odes za BG I radis to u cemu si najbolji, da glasas u parlamentu I cutis ko mumija? Mozda bi bilo bolje da Djosu stave za predesdnika GO jer od tebe nema ni (koza za goc) I onako od Banje nista uradio nisi za svoj mandat.

Ovi napadači očigledno ne znaju gde žive Nindža kornjače i ko je učitelj Splinter.

Sigurno je zaslužio batine. Ili je možda bio mnogo pod vas pa vređao pa je zato i napadnut. Lokandra.

Najnovije vesti

Novi zamah korone na jugu »

Na jugu Srbije u porastu su i broj i procenat novoinficiranih korona virusom, pokazuju poslednji podaci Zavoda za javno...
ZutoCvece