Bulatović na BROJU JEDAN nove odborničke liste SNS-a

Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS u Vranju i narodni poslanik, stavio je sebe na broju jedan na odborničkoj listi SNS za lokalne izbore, saznaju InfoVranjske.

- Bulatović je u sadejstvu sa Goranom Đorđevićem Đošom, generalnim sekretarom GrO SNS, i Marijom Petković, Đošinom sekretaricom u «Vodovodu» i aktivistkinjom vranjskih naprednjaka, napravio inicijalnu odborničku listu za predstojeće izbore na gradskom nivou na kojoj se nalazi na broju jedan, što implicira da se već sada kandiduje za budućeg gradonačelnika - tumači sagovornik InfoVranjskih iz vranjskog odbora SNS.

Po ovom izvoru, «probna» odbornička lista predstavlja oproštaj Bulatovića sa poslaničkom funkcijom».

- Bulatoviću funkcija gradonačelnika Vranja predstavlja najpoželjniju «odstupnicu» u odnosu na poslaničko mesto, jer je svestan da je u njegovoj daljoj političkoj karijeri jedino izvestan povratak u Vranje - smatra sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, prema dosadašnjim informacijama iz GrO SNS, Bulatović već poduže figurira kao kandidat za položaj gradonačelnika Vranja u narednom mandatu posle lokalnih i parlamentarnih izbora koji su predviđeni za mart naredne, 2020. godine.

S. Kostić

Komentari

E moj Gonzi, iskoristiše te i tolko beše tvoje...

Ko kutre ima ga ritnev marta dogodine

To samo mogu da sanjaju Djosini sendvicari. Voleli bi oni to, ali Gonzi jos 4 godine ce da vodi grad a ne nepismeni pomorci, i najgora gamad u gradu. Ziveo Gonzi!

Nesu ga oni nista uskoristili, taj mumunjko se je napunio za cetri godine. To je jedna selska podofija koja ne ume da sklopi prostu recenicu ali 10% ume da trazi. Polako samo Gonze vratices sve sto si ukrao, ispitace se poreklo imovine. Ce te jede zabela.

To li se prementa za Djosu ili Bulata sto napisa Nesi. Da ce njih da jede zabela sigurno hoce, a Gonzi ce cigare na Djosu da nosi i kafu bez secer u zabelu.

TAKO BE BULATE KOVI GU SVU REDOM .ZA TEBE UVEK OD PRVI DAN

Prvo Bulat mora adekvatan fakultet da ima da bi bio gradonacelnik, a sa pomorski smer tesko, to i u Beogradu znaju. Ziveo Gonzi..

TAKO BE BULATE KOVI GU SVi REDOM .ZA TEBE UVEK OD PRVI DAN

Ako bulca bude gradonacelnik mi ce mo biti emigranti izbeglice razbezani po beli svet.I sad nije bolje ali ovaj lopov ce unistiti grad.

Kuku majko pa on stvarno nema mozak buduci gradonacelnik auuuuu mozak za ispitivanje

Bulatovic novi gradonacelnik , dobro jutro! da dovede grad u red

Mikice toliko si pojeo sendvice da nisi ni svestan o cemu pises. Pa on i Djosa grad dovedose do prosjackog stapa, zaposlili su sve svoje rodjake, a botovi neka trce po stranku i mole za milost Djosu i Bulata da ih udome u jumko za 15 hiljade, a svoje rodjake i prijatelje u ekstra preduzecima sa po 70 hiljade dinara. Sto Djosa ne zaposli svoju zenu u Jumko, ili BuLatovic svoju u Simpo, posto ima kozarski smer. Bice kasno kad progledate, ali se nadamo da ce oni posle izbora biti proslost.

Bulatovic prvi , Boskovic koji je na listu?

Bulatovicu glava gore ...grad je tvoj!

Tatko mu ga dao u nasledstvo ili ga doneo iz Crnu Goru, pa je grad njegov. Glupi uvlakaci koji kucaju za kiselu vodu i sendvic.

Grad kvalitetnijeg coveka od Bulatovica nema! to vide i gradjani ovog grada

Ma da li vucic zna sta se radi po vranje.Ovo je ludnica.Neki kazu da zna sve i da je sve njegovo maslo.Vranje postade grad da ne zeli niko vise da zivi ovde.Politicari lopovi su unistili grad omladinu.

Vucic,sve znaje Ali na njega mu odgovara da su lopovi oko njega da bi mogja I on da kradeEte zstoj on ne reaguje mozete vi da ga prizivate kolko ocete nema nista Od to.Kako se vika riba se Od rep jede a Od glavu smrdi.

BULATOVIĆ ZVANI JUTKA ĆE BUDE GRADONAČELNIK ALI U MRTVO DUBOKO.

Ti be kralju ni u Banju ne mozes da pobedis kolki si indijanac dzabe ti sve. Kad te okruzuju Djosa i tvoja bliska prijateljica skeretarče sa iakrseni zubi iz Vodovod. Da se razumemo u Vranje ce bude gradonacelnik iz Vranje i to ces uskoro da vidis.

Ne Zorana Antica ce ga vratimo da bude gradonacelnik. Bulatovic ce zavede red! Ne jedite g. mna unapred nego jedanput u zivot pricajte tek kad se sumirav rezultati, dakle kritika tek na kraju a ne unapred. Buki samo napred!!

Ma svi ste strašni. Niste ni za po ovce a ne da vodite grad lopovi jedni. Nije vas sramota. Sve se obrukaste. Napuniste se. Nije imalo kuce za šta da vas uhvati. A toliko ste ružni da je sramota da predstavljate grad. Lopovsko drustvo!

Nika je sve njih stvorio a Djosa mu je zabio noz u ledja. Da te Nika nije stvorio jos bi lokao ispred zadrugu u Vlase. A i Denzi je mufljuz sto se ne radja, i pali i gasi, samo sto ga Buki drzi jer mu namesta poslove.To ceo grad zna inace ne bi znali ko je Denzi da ne stvara lovu za pojedince.

Najnovije vesti

SPS: Svi predsednikovi ljudi »

Jasmina Prokić, Miroslav Nikolić, Žikica Antanasijević, Stefan Stanković i Lidija Novković predstavljaju deo Radne grupe...
AluTerm plus