Bulatović: Banja dobija petlju

- Vranjska Banja će dobiti pristupnu petlju Koridoru 10, to će uskoro biti lepa vest vezana za Banju -, poručio je uz osmeh na konferenciji za medije Slaviša Bulatović, predsednik Gradskog odbora SNS i narodni poslanik.

Bulatović nije propustio priliku da vezano za banjsku petlju uputi koju strelicu na račun nevernih banjskih Toma, opozicije i predstavnika nezavisnih medija.

- Znam da će "neki" kada dobijemo petlju biti nezadovoljni, navodno zbog "bezbednosti", ali će taj projekat biti realizovan -, kategoričan je Bulatović.

Lider vranjskih naprednjaka (pre)kratko se osvrnuo i na novinarske opaske u vezi izjave Zorana Drobnjaka, direktora "Puteva Srbije", koju je dao pred banjskim naprednjacima da Vranjska Banja neće dobiti petlju na Koridoru 10 zbog bezbednosti.

- Znam šta je Drobnjak rekao u Vranjskoj Banji, ali vam kažem da će biti lepih vesti iz Vranjske Banje baš o petlji na autoputu -, siguran je Bulatović.

Komentari

Kada? Vi pred izbore sve obećavate a obraz vam je kao đon.Ne verujemo vam ništa dok ne vidimo jer čega se vi uhvatite ostaje raskopano,nerešeno,fušarski odrađeno.Kamo sreće da su izbori svake godine jer tada povećavate penzije,plate,asfaltirate,obećavate i mazni ste ko mlada prve bračne noći.

Na ovu plavu bivsi glavni BOT u Simpo,upravo prima povisicu posto je dobro pljuvao ovaj mesec po N.SRBIJU.

4000 ZA GOSPODINA RISTICA!!!!

To li Bulate sto braca Vucic kupuju Banju, pa da im bude lakse a banjcanje ko jebe.

Ti nisi sposoban ništa da uradiš za banju pa verovatno sad ili zbog izbora ili jer braća Vučić kupuju banju tj dobijaju na poklon uz državne subvencije pa će im napraviti i petlju. Briga njih za nas banjcane. Još malo i celu Srbiju su "kupili".

Ko više veruje ovom lažovu,neznalici i nesreći od čoveka,ako može da se kaže da je čovek?

BUDALATOVICU
za tvoju informaciju autoput je prosao...projektom nisu predvideli ukljucenje...sd se budalatovic setija...ahahahah kakva SNS-ovca jos jedna u nizu ili setite se snimka gospodina budalatovica kad je delio za G17 na pripadnici od romsku zajednicu jajca..ahahhaahh,,,ahahhahah

Ne jedi g.... pa li Drobnjak ti se pos.a u facu...za tu petlju a ti ni rec nesmeja da kazes..prica gluposti...na 50 km nesme da ima dva iskljucenja...zbog bezbednosti..a Bujanovac ima dva iskljucenja na 50 m....daj bre Bulatovicu..idi kad si nesposoban i nepismen...

Najnovije vesti

DSS: Planinarski dom u KOLAPSU »

Gradski odbor DSS-a oglasio se saopštenjem za javnost povodom dešavanja vezana za Besnu Kobilu. Portal InfoVranjske.rs p...
ZutoCvece