Bulatović: Ćutanje kao zlato

Poslanik iz Vranja Slaviša Bulatović, inače i šef ovdašnjeg SNS-a, kao da se zavetovao na ćutanje u Skupštini Srbije.

Ovaj poslanik, inače novcem građana plaćen oko 2.000 evra mesečno, ili oko 100.000 evra za jedan mandat, ni do sada nije mnogo govorio, ustvari pretežno je ćutao, a sada je sebi uskratio i tu malenu mogućnost.

Naime, poštujući mere zaštite od korona virusa, Bulatović je u skupštini sedeo sa maskom, prilično usamljen, da se ne kaže baš na socijanoj distanci.

Bulatović je poznat kao čovek koji poštuje pavila, što je i ovom prilikom dokazao.

A možda se samo ponašao po, kažu, njegovom omiljenom citatu Ive Andića - dođe tako vreme kada pmetan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.

Ko zna gde je on tu sebe prepoznao, ako jeste.

SSB

Komentari

JA JEDVA CEKAM OCINJI VID DA PROZBORI.POMOC PRIJATELJA .MARIJA VELIKA MAJKA I DEMBIL DEBELJKO

Banacko mlogo vreme provodiš u ambar

Boze ko bre ovog gura,pa snjim kad pricas treba ti prevodioc.

DZOJ NESE NERVIRAJ MLOGOO.CE TE POJ.TVOJI USKORO

DZOJ NESE NERVIRAJ MLOGOO.CE TE POJ.TVOJI USKORO

sta da kaze jadan,on ne zna dal je posao il dosao,samo trpa u dzepove i krivi onija usta

Bolje da cuti. Pustite ga. Da cuti. I nikako da ne progovara.

A o cemu moze on u parlamentu givoriti osim skakati, i namanjivati kada su poslanicka koskanja.... sramotna, a on jos veca sramota za PO i grad Vranje..... mada kako je sve manje vranjanaca u vranju nije ni cudo sto nas takav nepismenjakovic predstavlja u parlamentu.....

BULČA SE POD MASKU UCRVENIO KAO VOL PRED VODENJE.NINDŽA SENTA,SADA DELI HUMANITARNI PAKETI SAM.LELE BRUKO NAŠA!!!

...pa lopov, samo su oni bogati ;)

Sredi on banju. Nema ništa ni od nov hotel(star srusise) zaradi Vučko sa brata 500000e i od gvožđe još ostavi breg nema petlja nema sportski centar bazeni. Sve je laž. Samo su hteli da lapnev STACIONAR tu je zarada. Nepismeni krimi Senta Bulca BOSKE i ostala mafija BANJE rade šta hoce pune DŽEPOVE. Šetalište sa obe strane ima betonska vešala kao da nam je to budućnost. Vešala na 150 metra. Bruka i za arhitekte i za ovu lopovsku trojku.

Očinji vid će rove.

Bulatovic je tipican primer narodnog poslanika iz redova SNS. Po partijskom zadatku on reketira po Vranju a u narodnoj skupstini on je statista. Nama izbori i ne trebaju. Mi imamo Aleksandra Vucica. On je sve u jedno. 250 poslanika je u njemu. Zato poslanici cute a on prica. On je predsednik vlade i ministar svih resora. Sta ce nama izbori kada mi imamo naseg velikog lidera.

Najnovije vesti

Gde će BOSKE, posle svega? »

Dragan Stevanović Boske, dosadašnji državni sekretar i vođa surdulučkih naprednjaka, pao je u nemilost vrha stranke, i t...
ZutoCvece