Bulat, stručnjak za fudbal i BESPLATNE KARTE (FOTO)

Čini se, bar prema poslednjim dešavanjima, da je narodni poslanik Slaviša Bulatović u potpunosti digao ruke od odbora SNS-a u Vranju na čijem se čelu nalazi još od 2014. godine, i čak i po statutu stranke potpuno nelegalno.

Kao krunski dokaz uzima se njegov FB profil, na kome se on ne libi da pokaže kako po Beogradu brani interese naroda i građana koji su ga birali.

Eto, u sredu uveče bio je derbi, a Bukimont, kako se Bulatović zove na Instagramu, na društvene mreže postavio zanimljivu fotografiju sa stadiona Crvene zvezde u Beogradu.

Na slici je, pored njega, i fudbalski stručnjak Katsuhito Kinoši, 56-godišji kondicioni trener koji je sarađivao sa Draganom Stojkovićem Piksijem u Japanu a odskora je deo stručnog štaba selektora Srbije.

Zanimljivo je i da je Bulatović bio u loži stadiona “Rajko Mitić”, kako se vidi na slici, sa besplatnom ulaznicom.

Ono, i red je, zar da se troši kod onolike poslaničke plate?

E, da Bulatović ne bude sam postarao se njegov kolega poslanik, naprednjak i prvi i najvažniji čovek Trgovišta Nenad Krstić Žuća, takođe nazočan na derbiju.

Nismo saznali o čemu se diskutovalo, ali ne bi bilo iznenađenje da i Vranjska Banja, nakon Vranja, dobije i novi stadion, kao i prvoligaša u fudbalu, a izgleda da ni derbi Mineralca sa Špancima ili Englezima nije daleko.

Što da ne - ipak je ovo zlatno doba!

NIV

Komentari

Ponovo je oteo kartu nekom čoveku kao što je oteo mesto za eskurziju svog deteta.
To je Milogorska politika. Sve samo da ne plati. Suvišno je da komentarišemo o idiotima ovog društva

Zajefno sa Zucu lopova i ovaj lopov pa se udružili . Zbog si lopovi na celu sa zvalavog zemlja propada a narod gladuje. Lopovska banda.

VREME JE DA ZIVNE I ON. MALO.

Kompleks je zajebana stvar . Umesto da cuti I uziva on bode oci I leci komplekse iz detinjstva . Nije lako biti on pa makar iso I na finale LŠ. Opet je kompleksirani neobazovani ljopa I uvek ce takav biti..
Napredni kompleksasi koji konacno zive jer nema zakona za njih dok za nas ostale ima

Ovde bas nema niceg lose covek voli sport i nije zabranjeno da posetis i gledas utakmicu.

Bas zbog toga sto voli sport veliki pozdrav.

Osim sto je utakmica na kojoj je zabranjeno prisustvo publike.

Samo da je mufte. Takav je bio i nista se nije promenilo. Da ima bar obraza da se ne slika i ne pokazuje jadnom narodu koji je trcao za njih da bi bili gde jesu. Budi se narod polako, dolazi i njima vreme da idu. Bahatost, korumpiranost, lopovluk, ne postoji rec da ih opise. Svima obecao brda i doline a ovamo nema za nikoga nista samo dilovi za svoju ekipu. Kad padnes vise nema ustajanja.

Kad može Surdulica da ima prvoligaša, što ne bi mogla i Vranjsa Banja.
Što niste pisali članak o ministru Tončevu loji se švrćka po Azerbejdžanu i muva se po ložama azerbejdžanski stadiona dok opštine koje su bile nerazvijene još više propadoše?

Narod placa nepismene legace
Dok narod na jugu sastavlja kraj da krajem poslanici umesto da se bore za svoj kraj izlezavaju se jer neznaju sta da kazu a njima i vise nusta ne treba obezbedili para unuci pa se smeju u luce svojim glasacima sa djak brasno

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece