Bulat aktivan i na crnogorskim izborima

Slaviša Bulatović, šef vranjskog SNS-a, narodni poslanik, Banjčanin i rodom Crnogorac, uključio se, ako je verovati FB-u, i u lokalne izbore u Nikišiću.

Iako mnogi misle da poslanik u jednoj državi ne treba da radi izbornu kampanju i u susednoj, Buki ih demantuje objavom na društvenim mrežama.

"15 dana do slobode" kaže objava, jer je toliko ostalo do tamošnjih lokalnih izbora.

Crnogorski mediji pišu pak da se u Nikšiću ovih dana redovno viđaju tablice iz Leskovca, Niša, Novog Sada i Beograda.

Lokalni aktivisti kažu da "su već neko vreme prisutni određeni funkcioneri SNS iz Srbije, oni nisu imali prebivalište, bili su aktivni u kampanji i policija ih je proterala iz Nikšića, i zabranila im ulaz u Crnu Goru.

Da li je bilo još ovakvih slučajeva - ne znamo, ali ovqkvi postovi jasno potvrđuju da su naprednjaci aktivno uključeni u kampanju u Nikšiću.

NIV

Komentari

Čovek univerzalan. Ima Vranjsku Banju,Vranje Bg, Srbiju i CG. Jos malo pa Europa. Toliko je sposoban. Ali i Suzi da si upise sa njim CG drzavljanstvo posto ona bez skolu je na funkciju : referent odbrane i zaštite i pomaže na muža oko zapošljavanja na funkcije u grad i zdravstveni centar. I u Banju. I zapošljava rođake,prijatelje i bliske njoj.

Bruka, to govori da je Milogorac. strasno

Crnogorcu, uzurpatoru. Daj jednom se odluću ge si na kojoij strani. To što pokušavaš da budeš veliki crnogorac od crnogoraca u CG je smešno. Daj nemoj se više uvlaciti Vučiću u du...e, daj jednom imaj svoj stav. Bruko jedna , zemlaj što te drži srpska. Uskoro padate pa pokušavaš da nadješ rezrvnu klupu. Od G17 gde si bio niko i ništa do SNS pa ti bi do DF, daj ne brukaj se. Ja sam mislio da si intektualac, ti si bre pacer sa kupljenom diplomom pravnika koju nisi opravda u Simpu

On je uvek na dobitnoj strani.

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece