Bujanovac: Mitrović kopa i rukama i nogama da uđe u vlast

Nenad Mitrović, šef bujanovačkih naprednjaka i narodni poslanik, poslednjih dana kopa i rukama i nogama da uđe u lokalnu vlast u opštini Bujanovac, upozorava izvor portala InfoVranjske iz bujanovačkog odbora SNS.

- Mitrović se najpre polutajno sastao sa novim predsednikom opštine Bujanovac Nagipom Arifijem sa kojim je razgovarao samo o jednoj temi, ulasku SNS u vlast. Nakon razgovora nisu izdali zvanično saopštenje, pa mnogi među Srbima nagađaju kako je tekao razgovor sa Arifijem, naročito šta su bili argumenti Mitrovića za ulazak u strukture opštinske vlasti - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «poznavajući Mitrovića i njegov stil vođenja politike, nisam sklon da verujem u pozitivan ishod razgovora sa Arifijem».

- Kao da sam bio na tom razgovoru, znam da se Mitrović pozvao na Vučića i mogućnost da Bujanovac ostane bez investicija. On, međutim, kao da nije svestan da je njegova pretnja izostankom investiranja na području Bujanovca ako SNS ne uđe u vlast donela više štete Srbima ovde nego koristi - nezadovoljno zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala na kraju napominje «da je polutajni sastanak Arifi-Mitrović izazvao nezadovoljstvo i među Albancima».

- Od Arifija se na neki način ogradio i njegov koalicioni partner iz stranke Alternativa za promene Arber Pajaziti, javnim zahtevom da Arifi upozna javnost o toku razgovora sa Mitrovićem - kaže sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, lokalnu vlast u Bujanovcu formirale su nakon izbora 21. juna četiri albanske političke stranke bez učešća srpskih političkih partija.

Naprednjak Mitrović je glavni zagovornik bojkota rada lokalnog parlamenta u Bujanovcu sve dok SNS ne postane deo opštinske vlasti.

S. Kostić

Komentari

Koja faca

lepa kravata

Da li je moguce da ce od ovakvih faca Albanci da nas spasavaju!? Ne bi verovao da mi je neko pricao. Faca mu je original da ide da sanira u Italiji...

Sve dok se toliko silom nude nece proci.Albanci odavno vode svoju uspešnu politiku i zato im niko od srpskih političara ne treba.Sastav sns ju Bujanovcu izborne liste je slab i to je razlog što se Albanci ne zele koaliciju.
Mitrović je covek koji se trudi ali ima slabu ekipu.

S. Kostiću, ti si ozbiljno bolestan čovek. Idi čoveče leči se, zbog sebe.

Najnovije vesti

ZutoCvece