BRUKA NA GRUDNOM: TRI načelnice za TRI dana

Događaj bez presedana, nesvakidašnji u istoriji ne samo vranjskog zdravstva dogodio se nedavno na Grudnom odeljenju Bolnice u Vranju, kada je nova direktorka ZC-a dr Ljiljana Antić za samo tri dana smenila i imenovala tri načelnice ovog odeljenja.

Prema navodima izvora, Antićeva je najpre smenila dr Slavicu Đorđević, i to samo zato što je supruga gastroenterologa dr Zvonka Đorđevića, kažu duboko iz ličnih razloga.

Na mesto načelnice je potom imenovana specijalista pneumoftiziologije, dr Sunčica Milošević, ali je i ona, bez ikakvih razloga, ali jasnom političkom akcijom, smenjena par dana posle imenovanja.

- Sasvim neočekivano, direktorka Antić smenjuje Miloševićevu i na njeno mesto postavlja dr Jelenu Andonov, suprugu Igora Andonova, predsednika GrO SDS-a u Vranju, koja jedva da ima nekog profesionalnog iskustva - kaže izvor Info Vranjskih iz ZC-a.

I tako, interesi određene grupe ljudi, kojima nova vlast za sada ne može da se odupre, ruše sve pred sobom, čineći situaciju pomalo smešnom, što ova, sa tri načenice za tri dana iz tri političko - lična razloga, svakako jeste.

S. Kostić

Komentari

Zasto se cudite, da li u ovome ima neceg odstupajuceg od sizofrene politike Aleksandra Vucica, mene samo cudi da su se zaustavili da u toku dana ne promene jos pet puta misljenje.

Počela je igranka bez prestanka,dala baba dinar da uđe u kolo ali sd ne može da izađe iz kolo.....

Ovo je da coveku padne muka. Ljudima mislim, ne robotima iz SNS-a.

А јел то Андонов сад у СНС?

U ZC i pored gomile pravnika nema ko da tumači pravilnik u kome verovatno piše da se na rukovodeće mesto postavlja neko ko ima minimum 3 ili 5 godina rada na odeljenju. Mislim da je gospođa posle dugogodišnje specijalizacije od skoro počela da radi, tako da ne ispunjava prvi uslov. Ali kod senesea može sve, zakoni i pravilnici ne važe.

Polako ,ovo je samo pocetak njenih budalastina.

Najnovije vesti

ZutoCvece