BRAVO ZA SNS: Zatvorena SIGURNA KUĆA!

Sigurna kuća u Vranju je bez osoblja i korisnika, zatvorena i ne funkcioniše, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi u Vranju.

- Zgrada Sigurne kuće nije dobila upotrebnu dozvolu ni posle tri godine od svečanog otvaranja, pa je zatvorena do daljeg - navodi sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Po ovom izvoru, «otvaranje i rad Sigurne kuće su bili politički motivisani».

- Iako je zgrada Sigurne kuće bez upotrebne dozvole, vlastima je bilo u interesu da ovaj segment socijalne zaštite profunkcioniše i predstavlja poen više za tadašnju vlast pred lokalne izbore 2016. godine - smatra sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih nije mogao da precizira kada će Sigurna kuća početi da radi.

- Nemam informaciju kada će biti izdata upotrebna dozvola, pa mislim da je početak obnovljenog rada Sigurne kuće za sada neizvestan - kaže sagovornik InfoVranjskih.

Inače, Sigurna kuća u Vranju svečano je otvorena polovinom 2015. godine, u saradnji misije EU, Fonda B92 i lokalne samouprave.

SSB

Komentari

Шта ће сигурна кућа овој власти снс и као они да препознају важност за сврху кад су у тој власти сви насилници,бахати и искорумпирани!

ONI SU SIGURNI TO JE BITNO.LOPURDE

Svaka cast za SNS,sto su zatvorili sigurnu kucu.Bitno njima da trose novac na skupove.Koji odrzavaju 19 u Beogradu.

A hirurski blok sto nema dozvolu to nikom nista,ccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

Pitajte Anticku direktorku zc kako se otvara hir blok bez upotrebnu dozvolu. Ona je majstor za mahinacije ali sve za sns. Nista zakon čisto srljane u propast. Pa posle info vranjske krive.

Gaga lepo piše a kad dodje na gradski ulizuje se svima da je ne otkače , zbog fotki i snimka koje su svi u stranci vidli , pokrij se.

Najnovije vesti

Vranje dobija NOVI gradski SAJT »

Grad Vranje dobiće uskoro novi zvaničan sajt, javlja aktuelni gradski portal. Novi sajt planiran je u okviru projekta za...
ZutoCvece