BRACA igra, ali GOLUB svira

Skupština Sportskog saveza donela je i dva velika iznenađenja - sam izbor Bratislava Antića za predsednika, ali i izbor nekadašnjeg predsednika SS Igora Mladenovića za sekretara orgaanizacije.

I dok je izbor Antića zaista iznenađenje, dotle je kik bokser Mladenović logično rešenje, ali čudna mu je partijska pipadnost - on je, naime, socijalista.

Po prvi put nakon leta 2016. godine, kada je SPS bukvalno proteran iz SS od strane SNS-a koji je preuzeo vlast u Vranju, ovdašnji socijalisti su dobili prvog funkcionera u ovoj organizaciji koju su suvereno i monopolski vodili do 2016. godine.

Vranjski socijalisti će u narednom mandatu «drmati» u Sportskom savezu Grada Vranja i preko Upravnog odbora, gde je nekoliko socijalista izabrano u članstvo ovog upravljačkog organa, a jedan SPS-ovac je biran i u Nadzorni odbor.

Podsećamo, novi generalni sekretar Sportskog saveza Igor Mladenović nalazio se na dužnosti predsednika u periodu od 2012. do 2016. godine, a pre njega je tu dužnost obavljao Zoran Antić.

Za predsednika Sportskog saveza izabran je Bratislav Antić Braca, dugogodišnji radnik ove organizacije i jedan od najstarijih članova SNS u Vranju.

S. Kostić

Komentari

Ja kako znam Braca je popljuvao SPS knjizicu i pobegao u SNS kako bi spasao svoje radno mesto izmisljenog sekretara teniskog kluba. To je realnost u gradu. To se zove moj do mojega

Nije tacno.Braca je pristupijo SNS/u 2015 godine.Ne razumem , neka se sam izjasni.Pitajte Zorana Antica.

I jedan i drugi su dva neradnika i dve neznalice, bruka i sramota. Nepismeni ljudi zavladase zemljom Srbijom, a najbolji beze glavom bez obzira od ovakvih strucnjaka.

Ovo...je....crtani film. Vranje je kasaba bilo, jeste i bice. Zato sam i zbrisao. Nepismeni dzziberi i neradnici vode grad. Golub je tecino dete na Mire i decko u zivotu nije sposoban bio za samostalne uspehe,da se ne lazemo. Njegov duhovni ucitelj, baraba iz poljoprivrednu skolu, neki Zoks, podigao mu je mentalni nivo u stanje morona, a Senta mu je skolski taaaako da....mali je obicna nula i nesposobnjakovic. ali teca je teca, ta bitanga mu je dao pare i moc a imati te dve stvari sa mozgom goluba...

Ovde na sliku svi ce pomislimo da je Braca visoki intelektualac a ono...

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece